Apple pregăteşte un nou smartphone. Cum va arăta noul iPhone 6s!

Data: 15/12/2014 | Autor: .

iphone 6s

După lansarea iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, s-a speculat că Apple va renunţa, pe viitor, la modelele cu display-uri de 4 inchi. Smartphone-ul nu mai este gadgetul care îţi asigură doar convorbiri telefonice, iar experienţa s-a mutat spre browsing şi multimedia, acolo unde mărimea ecranului este esenţială, au decretat experţii.

Numai că cei de la Apple nu par convinşi de acest lucru, motiv pentru care ar pregăti lansarea, în primăvara anului viitor, a unui nou model cu clasicul ecran de 4 inchi în versiunea Full HD sau chiar QHD.

Potrivit Ubergizmo, noul telefon cu nume de cod iPhone 6s va ataca segmentul de piaţă interesat de telefoanele cu dimensiuni modice, uşor de manevrat.

Să nu uităm că, înainte de lansarea giganţilor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, Apple a bătut recordul istoric de vânzări cu modelele iPhone 5, iPhone 5s şi iPhone 5c, toate cu ecrane de 4 inchi.

Mai mult chiar, potrivit MobileWorldLive, şi după lansarea seriei 6, vânzările iPhone 5s au continuat să fie semnificative.

Noul iPhone 6s ar putea veni, pe lângă ecranul de 4 inchi, cu toate specificaţiile de top şi inovaţiile aduse de modelele din seria 6, de la procesorul A8 pe 64 biti, la NFC, senzorul de amprente şi Touch ID.

În privinţa designului, nu trebuie să ne aşteptăm la ceva nou, spun cei de la Ubergizmo. Iar preţul va fi semnificativ sub cel al modelului iPhone 6. Sună interesant, nu?