Black Friday la Quickmobile: Reduceri de până la 90% și produse de la 1 leu

Data: 14/11/2016 | Autor: .

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de până la 90% și produse de la 1 leuQuickmobile dă startul campaniei de Black Friday în data de 18 noiembrie, atât în online cât și în magazinele din toată țara. Telefoanele, gadgeturile și accesoriile vor fi disponibile la prețuri mai mici cu până la 90%, în shop-ul online, începând de vineri, după miezul nopţii. Pentru ediția Black Friday la Quickmobile 2016, compania a pregătit un stoc în valoare 20 de milioane de lei, cu prețuri începând de la 1 leu.

Reducerile de Black Friday la Quickmobile sunt cuprinse între 10% și 90% și se aplică tuturor produselor existente în portofoliul companiei, de la smartphone-uri, dispozitive wearables (smartwatch-uri sau brățări de fitness), gadgeturi (drone, roboți, camere video sport sau pentru filmări la 360⁰) până la accesorii.

Campania se desfășoară atât pe platforma Quickmobile.ro cât și pe shop-ul internațional QuickMobileShop.com, pe 18 noiembrie, în intervalul orar 00:00 – 22:00. În magazinele fizice din România, produsele sunt disponibile la prețuri promoționale de vineri până duminică, 20 noiembrie, conform programului normal de funcționare.

Estimările Black Friday la Quickmobile arată că de Black Friday se va depăși pragul de 10.000 de comenzi, nivel de peste 15 ori mai mare față de media unei zile normale, iar toate comenzile se vor livra în următoarea săptamână către clienţi.

Pentru a oferi informații în timp real despre reducerile programate de Black Friday la Quickmobile, dar și pentru a facilita comenzi instant imediat ce evenimentul a pornit, compania a pus la dispoziția clienților și o pagină specială de campanie: www.quickmobile.ro/blackfriday