Clienții Telekom, fără semnal și date mobile. Compania anunță o problemă tehnică majoră

Data: 5/03/2018 | Autor: .

Clienții Telekom, fără semnal și date mobile. Compania anunță o problemă tehnică majorăMare parte dintre clienții Telekom România nu au, de câteva ore bune, semnal la telefon și nici nu pot comunica prin intermediul internetului mobil. Compania a anunțat că există ,,disfuncționalități de natură tehnică”, fără a preciza cât va mai dura defecțiunea, relatează GadgetReport.ro

Problemele de semnal în rețeaua Telekom au apărut în jurul orei 13.00, potrivit unor relatări ale clienților,  iar după șase ore încă nu fuseseră rezolvate. Mulți dintre clienți nu au semnal și nu pot efectua convorbiri și trimite mesaje. Nici internetul mobil nu funcționează.

„Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile.”, se arata intr-un anunt publicat luni, 5 martie, ora 14:54, pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania (n.a fostele Romtelecom si Cosmote).

„Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.”, se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii.

Oficialii Telekom Romania pentru HotNews.ro:”La acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza multi clienti la nivel national. Acestia pot experimenta dificultati in efectuarea apelurilor si a traficului de date mobile. Echipele noastre tehnice lucreaza la remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si ii asiguram pe clientii nostri ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali. Analizam in paralel impactul acestor probleme si vom reveni in cursul zilei de maine cu informatii suplimentare.”