Cosmote se lauda cu cele mai bun pret pentru Samsung Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 11/04/2014 | Autor: .

samsung galaxy s5

COSMOTE Romania a lansat vineri noul smartphone Samsung Galaxy S5 la prețul de 869 lei. Oferta include abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru 45 euro pe luna (TVA inclus), ofera nelimitat comunicare naționala, internaționala in Zona 1 și in rețea, SMS-uri naționale și in rețea, precum și trafic de date (viteza scade dupa depașirea traficului de date recomandat de 4 GB).

Smartphone-ul este disponibil și fara contract la prețul de 3.149 lei.

Samsung Galaxy S5 este compatibil cu tehnologia 4G și are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 5,1 inci cu protecție Corning Gorilla Glass 3. Smartphone-ul funcționeaza cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are integrate cateva funcții inovative.

Funcția Download Booster crește viteza de descarcare prin utilizarea in același timp a rețelelor Wi-Fi și 4G, in timp ce Scanerul de Amprenta este special creat pentru a oferi mai multa securitate a informaților. Ultra Power Saving Mode este, de asemenea, o funcție importanta pentru economisirea energiei bateriei, pentru ca aceasta sa dureze mai mult, in special astazi, cand ne aflam mereu in mișcare in cea mai mare parte a zilei.

O alta aplicație importanta este S Health 3.0, perfecta pentru orice persoana care dorește sa iși urmareasca condiția fizica. Este prevazuta cu un sistem care masoara pulsul, dar și pașii facuți, viteza sau distanța parcursa, fiind un ajutor pentru toți cei care doresc sa se mențina in forma.

Camera foto are 16 megapixeli cu autofocus și tehnologie HDR, capturand poze minunate ale momentelor speciale, ce pot fi impartașite cu prietenii și familia pe rețelele de socializare.

Samsung Galaxy S5 are o baterie Li-Ion 2800mAH, memorie RAM de 2 GB și vine cu o capacitate de stocare interna de 16 sau 32 GB ce poate fi extinsa pana la 128 GB printr-un card microSD.

Telefonul este disponibil incepand cu data de 11 aprilie in toate magazinele COSMOTE și Germanos și poate fi comandat inclusiv de pe www.cosmote.ro.

Cititi un review despre noul smartphone in materialulMai ceva ca la „Cantarea Romaniei”! „Kum Fu” la lansarea Samsung Galaxy S5 in Romania (FOTO)