Cum iti cumperi telefon in rate, cu plata pe factura Orange

orange telefoane in rate

Dacă ai un abonament Orange, compania a lansat o campanie promoţională care îţi permite să îţi cumperi smartphone-ul dorit în 6, 12 sau 24 de rate direct pe factura ta Orange.

Orange promovează HTC 820 (de la 14 euro/lună, în 12 rate, cu Orange Me 17 pe 24 luni), Huawei P8 (de la 20 euro/lună, în 12 rate cu Orange Me 25 pe 24 luni) şi cel mai nou smartphone Samsung Galaxy S6 Edge+ (de la 41 euro/lună, în 12 rate cu Orange Me 42 pe 24 luni) insa exista mai multe telefoane care pot fi achizitionate prin acest sistem.

Pentru a cumpăra în rate, te poţi folosi şi de beneficiile programului Orange Buy-Back şi punctele pe care le ai prin Orange Thank You.

Pentru a cumpăra în rate pe factura Orange, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Să ai un abonament Orange cu o vechime de cel puțin 12 luni
Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
Să îți prelungești contractul cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
Să ai un abonament compatibil, din portofoliul lansat după 14 septembrie 2015

Dacă vrei, poţi să plăteşti un avans şi astfel să ai o rată mai mică de achitat. De asemenea, poţi plăti ratele în avans.Poți achita parțial una sau două rate, situație în care ți se scurtează numărul lor fără să faci pauză de la rate, sau integral. Reeșalonarea ratelor nu este posibilă.

Numărul produselor achiziționate în rate variază în funcție de valoarea lor, precum și de valoarea serviciilor pe care le ai în prezent, afirma Orange. Detalii poti sa afli din magazine.

Rata se regăsește lunar, pe factura de servicii în secțiunea sumar de plată.
Valoarea ratei, situația centralizată a plăților precum și scadențarul lor se poate vedea în contul tău online, dar poți afla aceste informații și în Orange shop sau la departamanentul Relații cu Clienții.

Mai multe amănunte află de pe site-ul oficial Orange.