Ulefone Paris. Un smartphone cu Android 5.1 la numai 130 de dolari!

Data: 21/09/2015 | Autor: .

ulefone paris

Chinezii de la Ulefone, o companie IT&C care prinde o tot mai mare cotă de piaţă în China, au anunţat lansarea unui nou model ieftin 4G şi cu dotări optime pentru cea mai noua versiune de Android, 5.1. Numele smartphone-ului are aspiraţii occidentale –Ulefone Paris.

Telefonul Ulefone Paris vine cu un look premium, dată de carcasa din aluminiu cu marginile rotunjite şi de ecranul de 5.0 inchi IPS, cu rezoluţia 1280 x 720 pixeli, acoperit cu Gorilla Glass 3.

Sub carcasă regăsim un procesor octa core A53 pe 64 biti, MTK6753, tactat la 1,3 Ghz şi gândit să economisească consumul de energie cu 30%, alături de 2 GB RAM LP-DDR3 şi un spaţiu de stocare de 16 GB.


Ulefone Paris are doua camere, una de 5 MP pentru selfie, cu unghi larg pentru ca fotografiile tale să cuprindă pe toată lumea, şi o alta, principală, de 13 MP, de la Omnivision, cu o apertură generoasă de F 1.8, cu flash.

Telefonul stă bine şi la capitolul sunet, graţie difuzoarelor Bes Flawless audio, care promit un sunet curat si puternic.

Telefonul dispune, bineînţeles, de toată conectivitatea devenită standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, reţea 802.11b/g/n, GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass etc.

Telefonul rulează ultima versiune de Android 5.1 cu o interfaţă dedicată, U Launcher, şi are, ca mai toate telefoanele chinezeşti, posibilitatea de a rula doua cartele SIM.

Ulefone Paris are o baterie de 2200 mAh, care îi asigură o autonomie de 24 de ore.

Telefonul îl puteţi precomanda de pe GearBest.com la preţul promoţional de 129,99 dolari. Pentru inca 30 de dolari in plus, primiţi o variantă cu o husă din piele şi un protector pentru ecran. Telefonul ajunge fără probleme în România, serviciile GearBest.com fiind certificate.

Oferta cu pachetul promo o vedeti aici.