De ce sa NU te grabesti sa cumperi Samsung Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 26/02/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S5-nou

Daca vreti sa va cumparati noul smartphone Samsung Galaxy S5, sfatul nostru este sa mai asteptati 2-3 luni. Pretul ar putea sa scada puternic, iar intre timp ar putea fi lansata si o versiune superioara calitativ.

Samsung a lansat luni la Barcelona, cu mare pompa, cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S. O prezentare in detaliu a telefonului o vedeti aici, iar aici vedeti si primele teste video cu noul Samsung Galaxy S5.

Noul telefon a spulberat insa toate asteptarile optimiste ale pietei. Samsung Galaxy S5 pare doar o versiune imbunatatita a modelului S4.

Dincolo de cele cateva artificii – camera cu cel mai rapid autofocus din piata, senzorul care masoara bataile inimii si software-ul care ofera bateriei o autonomie remarcabila cand este trecuta pe modul economic, in rest modelul nu a adus inovatia asteptata.

Potrivit ET NEWS, Samsung pregateste lansarea unei noi versiuni premium cu nume de cod “Prime”.

Aceasta ar urma sa vina cu un ecran mai bun, un quad HD display cu rezolutia 2K (2560 x 1440 pixeli),  un procesor octacore Exynos SoC de 2,1 Ghz, 3 GB de RAM (fata de 2GB in versiunea lansata la Barcelona), o camera de 16 MP cu un senzor optic si o baterie mai mare, de 3,200 mAh. Informatia este prezentata si de BGR.

Despre acest model am scris si aici, cand afirmam ca Samsung a facut o adevarata gafa cand, intr-o infografie, a prezentat noul smartphone ca avand doua variante de procesoare, un quad-core si un octa-core.

preturi-Samsung-Galaxy-S-445x304Un alt motiv pentru care ar fi bine sa asteptati ceva vreme pana sa cumparati noul smartphone Samsung Galaxy S5 este ca pretul ar urma sa scada semnificativ dupa lansarea din magazine, din aprilie.

Potrivit unui studiu privind evolutia preturilor telefoanelor Galaxy S, acestea se ieftinesc semnificativ dupa primele 2-3 luni.

Asa s-a intamplat, de exemplu, cu Galaxy S4 care s-a ieftinit cu 300 de lei la nici doua luni de la lansare.

Detalii aflati de aici.

Vestea buna pentru cei care vor sa cumpere Samsung Galaxy S5 este ca pretul acestuia, neanuntat inca oficial, ar urma sa fie intre 400-500 de euro, cu 100 de euro mai putin decat pretul S4 la lansare.  Detalii aflati de aici.