Demn de CARTEA RECORDURILOR. Chinezii au lansat CLONA iPhone 6 (VIDEO)

Data: 13/07/2014 | Autor: .

iPhone-6-Clone-07

 

Nici nu s-a lansat încă oficial, că noul iPhone 6 are deja o clonă. Portalul IT francez nowhereelse.fr prezintă primele imagini cu un telefon cu un ecran mai mare, botezat cum altfel decât iPhone 6.

 Din fotografii rezulta că “iPhone-ul” chinezesc este mai mare decat Apple iPhone 5s, insa la fel de subtire.

Ecranul pare a fi unul de 4,7 inchi, iar sistemul de operare cloneaza iOS-ul produs de Apple. Carcasa este una din plastic, iar finisajele destul de bine realizate.

Francezii care au pus mana pe aceste fotografii spun ca vor lansa, in curand, si un clip video de prezentare a telefonului, alaturi de detalii privind producatorul, specificatiile si pretul “iPhone-ului chinezesc”.

iPhone-6-Clone-02 iPhone-6-Clone-03 iPhone-6-Clone-06 iPhone-6-Clone-08 iPhone-6-Clone-010 iPhone-6-Clone-011 iPhone-6-Clone-12

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca Apple lucreaza la foc automat la productia celei de-a sasea generatii a smartphone-ului iPhone. Telefonul  va fi lansat in luna septembrie in doua versiuni de ecran, una de 4,7 inchi si alta de 5,5 inchi.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Ecranele ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch. Telefonul va avea un procesor A8 mult mai rapid si care va consuma mai putina energie.

Noul ecran va acoperit cu safir, o solutie tehnica care va oferi smartphone-ului o rezistenta fara precedent la zgarieturi si lovituri. Expertii spun ca aceasta noua tehnologie va revolutiona piata dispozitivelor mobile.

Din imaginile publicate de Sonny Dickson, putem vedea cat de flexibil si rezistent este noul ecran. Bloggerul prezinta modelul de 4,7 inchi.

In prezent, Apple foloseste Corning Gorilla Glass pentru iPhone 5s insa, odata cu noua generatie, va trece pe folia de safir in care a investit 100 milioane de dolari pentru deschiderea unei fabrici in Mesa.

iPhone 6 va rula, bineinteles, noul sistem de operare iOS 8. Detalii despre noile aplicatii aduse de iOS 8 aflati de AICI.

Smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.