GadgetReport Linkfest: Cele mai interesante articole despre tehnologie ale zilei

Data: 8/10/2012 | Autor: .

GadgetReport.ro lanseaza de astazi sectiunea Linkfest, unde ne propunem sa prezentam zilnic cele mai interesante articole si scrieri despre tehnologie aparute pe internet. Fie ca vorbim despre interviuri, analize sau articole de opinie, GadgetReport Linkfest este locul de unde va puteti lua zilnic doza de informatii si idei proaspete din lumea tehnologiei.

Mail-order drugs, hitmen & child porn: A journey into the dark corners of the deep web. Orice lucru din lume are parti bune si parti rele. Un articol despre Deep web, TOR, The Hidden Wiki si fata nevazuta a internetului.

The Patent, Used as a Sword. Sistemul american de patente, dezvoltat intr-o perioada „mecanica”, face mai mult rau decat bine in lumea digitala in care traim. Inovatia este inhibata iar banii care odinioara erau investiti in cercetare si dezvoltare merg acum catre avocati si cheltuieli de judecata.

We Are What We Use. Undeva in adancul tau, iti doresti sa fii un cyborg. Cu totii ne dorim asta. De fapt, cei mai multi dintre noi am devenit deja. Inovatia explica supravietuirea si exsistenta speciei noastre.

Tech Companies Try, And Fail, To Inspire With Recent Commercials. Companii de tehnologie ca Google si Facebook incearca sa-si promoveze produsele prin reclame in media traditionala. De cele mai multe ori esueaza.

Drunk on Gadgets. Politicienii nu inteleg stiinta si tehnologia, insa asteapta mult prea multe de la ele.

Is Tesla the next Apple?. Odata cu avansul masinilor electrice, Tesla are potentialul de a redefini complet asteptarile pe care consumatorii le au de la un automobil.