Gafa uriasa facuta de Samsung cu noul Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 25/02/2014 | Autor: .

SM-G900F_shimmery WHITE_15Samsung a lansat, luni, la Mobile World Congress de la Barcelona, cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S. Dincolo de faptul ca au inselat toate asteptarile, Samsung Galaxy S5 nefiind nici pe departe telefonul revolutionar mult asteptat, sud-coreenii au facut si o gafa de proportii.

Intr-o imagine publicata pe blogul Samsung si care s-a dorit o replica la semnele de intrebare ridicate de presa internationala, Samsung a scapat un amanunt extrem de important, ce nu a fost anuntat in conferinta de presa.

Samsung afirma, in infografie, ca Galaxy S5 are doua tipuri de procesoare, un quad-core Snapdragon 801 de 2.5GHz si un octacore Exynos SoC de 2,1 Ghz.

Oficial a fost anuntat numai procesorul quad-core asa ca infografia ridica reale semne de intrebare.

Pregateste Samsung un fel de Galaxy S5 “S”, dupa modelul clasic brevetat de Apple sau intre timp a renuntat la dotarea telefonului cu procesorul octacore si a “uitat” sa scoata informatia de pe infografic?

Daca este sa vorbim de o noua varianta, cui va fi adresata si cand va fi lansata? Tot in aprilie ? La ce pret? De altfel nici pretul variantei de baza a Galaxy S5 nu a fost anuntat.

국제광고 한 눈에 보기_2

Daca Samsung si-a pus in gand, inca de la inceput, sa scoata ulterior o varianta imbunatatita, premium, a Galaxy S5, cu procesor octacore ,3 GB de RAM si probabil carcasa metalica, inseamna ca nici sud-coreenii nu prea isi pun mari sperante in telefonul lansat la Barcelona.

Poate fi, pe de alta parte, o eroare de marketing, iar procesorul octacore sa-l fi “rezervat” pentru viitorul Galaxy S6, de anul viitor.

Un lucru este sigur. Si in cazul Galaxy S4, Samsung a lansat ulterior o versiune octacore dedicata in exclusivitate pietei coreene. Fara prea mare suces de vanzari.

Detalii despre noul smartphone Galaxy S5 aflati de AICI.