Huawei Ascend P7. Cel mai spectaculos smartphone chinezesc

Data: 7/02/2014 | Autor: .

huawei-ascend-p7Chinezii de la Huawei si-au pus in cap sa concureze de la egal cu marii jucatori din piata IT&C, de la Apple la Samsung, HTC si LG. Dupa ce au promovat agresiv smartphone-ul Ascend P6, se pregatesc sa lanseze, in aceasta luna, la Barcelona, noul telefon Huawei Ascend P7.

Autoritatile de la Beijing vor sa ridice Huawei la nivelul gigantilor IT. «Daca la noi se produce iPhone-ul, de ce sa nu facem si noi un telefon de top? »  Asa ca au investit sume imense in firma cu capital de stat cu care vor sa cucereasca lumea.

Primul lor telefon de top, Ascend P6, este prezent la vanzare in cele mai multe piete internationale. Iar reclamele la Huawei Ascend P6 le vedem la mai toate competitiile sportive.

Ascend P6 este un telefon foarte bun in comparatie cu celelalte telefoane chinezesti, iar calitatea excelenta se vede in vanzari.

La Mobile World Congress de la Barcelona, chinezii se pregatesc sa ii lanseze deja succesorul.  Huawei Ascend P7 ar urma sa vina cu un ecran de 5 inchi Full HD si un procesor original, HiSilicon 910 chipset, produs in exclusivitate pentru Huawei.

Telefonul ar urma sa aiba 3 GB de RAM,memorie interna de 16 GB, sa ruleze sistemul de operare Android 4.4 si sa beneficieze de  doua camere foto/video, una de 13 MP si o alta de 8 MP, frontala, alaturi de o baterie de 2,460mAh.

Chinezii tin secrete toate detaliile legate de noul telefon, astfel ca datele de mai sus, preluate de GSM Arena, isi au marja normala de eroare.

Huawei va lansat, totodata, o noua tableta cu care va concura Nexus 7.  MediaPad X1 se anunta a fi mai usoara si mai subtire decat principalul sau concurent. Gadgetul va avea un ecran de 7 inchi (1,920 x 1,200 pixeli), similar celui de pe Nexus 7 si acelasi procesor HiSilicon prezent pe smartphone-ul Ascend P7.

Interesant este ca tableta va avea o camera de 13 MP, un lucru neobisnuit pentru un astfel de gadget. MediaPad X1 ar urma sa coste in jur de 200 de dolari. Nexus 7 costa 350 dolari.