Marimea chiar conteaza. Sase motive pentru care merita sa cumperi iPhone 6 Plus (VIDEO)

Data: 10/09/2014 | Autor: .

apple-iphone-6-plus-

Daca va ganditi sa va cumparati unul dintre cele doua telefoane iPhone 6 lansate de Apple, va recomandam sa alegeti varianta Plus. Chiar daca pretul este mai mare, veti avea un ecran superior, o baterie mai mare, o camera foto/video cu stabilizare optica si mai multe aplicatii dedicate. Urmariti mai jos sase dintre argumentele gasite de GadgetReport.ro

UN ECRAN MAI MARE SI MAI BUN

iPhoen6expand

Tim Cook nu a vorbit prostii atunci cand a spus ca avem de-a face cu cel mai performant iPhone din istorie. iPhone 6 Plus vine cu un ecran urias, de 5,5 inchi, cu 401 ppi, fata de cel de 4,7 inchi si 326 ppi de pe iPhone 6. Daca va intereseaza datele exacte, vorbim de 2 milioane de pixeli ingramaditi pe ecran, cu 183% mai multi decat pe modelul iPhone 5s.

E ca si cum ati avea un televizor in buzunar, pe care veti putea sa vedeti filme, sa va jucati si sa rulati tot felul de aplicatii. In plus, ecranul de i Phone 6 Plus are o sticla mult mai durabila decat pe iPhone 6.

IL POTI FOLOSI  CA O TABLETA

iPhablet

iPhone 6 Plus, la ce ecran mare are, va inlocui, cu siguranta, si tableta. E important de stiut ca telefonul vine cu un procesor mult mai puternic decat pe iPad Air si iPad Mini. Mai mult chiar, telefonul ruleaza mare parte din aplicatiile de tableta lansate de Apple, dezvoltate atat pentru o vedere verticala cat si orizontala.

O ADEVARATA CONSOLA MULTIMEDIA

iPhone6plus

Sa te uiti pe un iPhone 5 sau chiar un iPhone 6 la un film e o adevarata aventura, avand in vedere dimensiunea ecranului. Ce sa mai vorbim de vizionarea unei pagini web fara sa iti strici ochii. iPhone 6 Plus, cu al sau ecran de 5,5 inchi, rezolva in mare parte toate aeste probleme, oferind in plus manevrabilitatea si confortul pe care iPad Mini nu le avea. Una e sa cari un iPhone 6 Plus la care sa mai si vorbesti si alta e, pe langa telefon, sa mai duci in geanta si tableta. Dincolo de ecran, cu noul procesor mai puternic, va fi mult mai usor si joci toate jocurile favorite.

O GAMA LARGA DE APLICATII DEDICATE

iPhones

In conditiile in care segmentul phableturilor este cel cu avansul cel mai mare din industrie, si dezvoltatorii de aplicatii sunt interesati tot mai tare de el. Astfel ca este posibil ca in viitor sa vedem mai multe aplicatii pentru iPhone 6 Plus decat pentru iPhone 6, pentru simplul motiv ca grafica si modalitatile de exprimare sunt mai usor de demonstrat pe un ecran mai are. Vezi experienta Samsung cu al sau Galaxy Note care  a ajuns sa aiba o multitudine de aplicatii dedicate.

O BATERIE MAI PUTERNICA

iPhone6plusbattery

Un alt argument important care face din iPhone 6 Plus o alegere mai buna o reprezinta autonomia. Din imaginea de mai sus vedeti in mod clar diferenta de autonomie intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

CEA MAI BUNA CAMERA IPHONE

iPhone6Pluscamera

Apple a preferat pe iPhone 6 sa foloseasca acelasi senzor de pe iPhone 5s insa a adus cateva noutati care ii permit o performanta mai buna. Interesant este ca daca pentru iPhone 6 s-a ales solutia unui stabilizator digital, iPhone 6 Plus este primul telefon care vine cu stabilizare optica. Iar acest lucru va imbunatati in mod puternic calitatea clipurilor video si a fotografiilor care vor fi inregistrate, astfel, fara tremuraturi.