Meizu lansează Metal, un phablet 4G cu dotări excelente la numai 700 lei

Data: 1/11/2015 | Autor: .

Meizu MetalChinezii de la Meizu au anunţat lansarea unui nou phablet, cu specificaţii optime şi un preţ fără concurenţă, de numai 173,89 de dolari, echivalentul a aprox. 700 lei. Precomenzile pot fi făcute pe site-ul gearbest.com

Disponibil în două variante, gri şi alb, Meizu Metal vine cu un ecran de 5,5 inchi, full HD, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 şi prins într-o carcasă metalică, cu accente premium.

În carcasă se află un procesor octa-core Helio X10 pe 64 biti, tactat la 2.0GHz, alături de 2 GB de RAM şi un modul video Power VR G6200, configuraţie excelentă pentru a rula un Android 5.1 Lollipop şi jocuri de ultimă generaţie.

Configuraţia include un spaţiu de stocare de 16 GB care poate fi extins, prin TFcard, până la 128 GB.

Telefonul chinezesc prezintă două camere, una de selfie de 5 MP şi o alta de 13 MP, cu stabilizare optică şi unghi larg de vizualizare (f/2.2).

Meizu Metal are toate dotările devenite standard în industrie, de la A-GPS, GPS, Glonass, BDS, Hall Sensor, Gravity Sensor, Ambient Light Sensor, Proximity Sensor, Gesture Sensor, E-compass, Bluetooth 4.1.

Telefonul este unul 4G şi are, bineinteles, posibilitatea de a-i pune două cartele, micro sau nano SIM.

La capitolul baterie, phabletul Meizu Metal are un acumulator de 3140mAh, capabil să-i ofere o autonomie de peste 24 de ore.

Meizu Metal îl puteţi precomanda de pe gearbest.com la preţul de 173,89 dolari. Va ajunge la voi în 3-5 zile lucrătoare, site-ul fiind unul de încredere.