Misteriosul Sony Xperia Z5, deconspirat. Cameră foto de 23 MP!

Data: 31/08/2015 | Autor: .

Sony Xperia Z5

Un clip video care prezintă în detaliu noul smartphone Sony Xperia Z5 face furori pe internet. Telefonul, cel mai spectaculos din istoria producătorului japonez, urmează să fie lansat oficial zilele următoare, la IFA Berlin.

Sony Xperia Z5 va fi succesorul Xperia Z4 si Z3+. Telefonul are un ecran de 5.5-inch despre care se spune că va fi 4K.

Păstrând designul OmniBalance, noul smartphone va prezenta o carcasă din sticlă, încadrată de o ramă cu aspect de metal şlefuit. Smartphone-ul va avea un procesor Snapdragon 810, cu Adreno 430 GPU şi 3 sau 5 GB de RAM, în funcţie de versiune.

Poate cea mai spectaculoasă dotare este camera de 23 MP în care japonezii îşi pun toate speranţele, senzorul urmând să rescrie standardele în materie, fiind capabilă să filmeze în 4K.

Sony Xperia Z5 va mai include un senzor de amprentă si va fi rezistent la apă şi praf. Telefonul va rula Android 5.1.1 şi o suită de aplicaţii dedicate.

Potrivit PhoneArena.com, smartphone-ul ar urma să fie lansat în trei variante (Xperia Z5 cu ecran QHD, Xperia Z5 Premium cu ecran Ultra HD şi Xperia Z5 Compact), cu diverse configuraţii hardware şi, bineînţeles, preţuri diferite.

Mai multe amănunte vom afla cu ocazia lansării oficiale.