Orange oferă noul iPhone 6s gratuit. Vezi in ce conditii

Data: 8/10/2015 | Autor: .

iphone-6s--iphone-6s-plusOrange lansează pe 9 octombrie noua generație de iPhone, la prețuri începând de la 0 euro pentru iPhone 6s. Pentru a marca evenimentul, compania a anunţat şi o ofertă promoţională care include un telefon gratuit, minute nelimitate şi trafic de internet de 11 GB.

Clienții care aleg rețeaua Orange prin portarea numărului vor primi iPhone 6s 16 GB începând de la 0 euro la abonamentul Orange Me 42 prin Buy-Back. Oferta include 11 GB de internet prin dublarea traficului de date pentru abonamentul Orange Me 42 la portare*.

Reducerea, în valoare de 419 euro, este compusă din Buy-Back dedicat pentru iPhone 6 sau 6 Plus și reducerea de portare pentru Orange Me 42.

Clienții Orange cu vechime de minim 18 luni beneficiază de prețuri speciale și își pot achiziționa iPhone-ul dorit în rate direct pe factura Orange. Spre exemplu, iPhone 6s 16GB poate fi achiziționat la 419 euro sau în 12 rate cu 38 euro/luna prin abonamentul Orange Me 42 pe 24 luni.

grafic pret orange iphone 6s

În plus, prin Buy-Back clienții vor putea obține reduceri din prețurile telefoanelor cu abonamente pe 24 luni.

Reducerile speciale prin Buy-Back și portare pentru noua generație de iPhone sunt valabile până pe 18 noiembrie 2015.

De asemenea, clienții Orange pot achiziționa noile modele de iPhone fără a aștepta terminarea perioadei contractuale, prin serviciul Early Upgrade. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care se aplică un discount de 60%.

Clienții care comandă iPhone 6s sau iPhone 6s Plus din magazinul online Orange beneficiază de livrare gratuită, livrare în aceeași zi pentru București și Ilfov, posibilitatea de retur în 30 de zile și de o valoare cu 50% mai mare a punctelor Thank You.

Până la 31 decembrie, pentru orice iPhone cumpărat cu orice abonament pe 24 de luni, clienții beneficiază de urmatoarele facilitati:

– peste 35 milioane de melodii cu Deezer, prin opțiunea gratuită timp de 6 luni și traficul nelimitat în aplicație,
– 6 luni gratuite pentru opțiunea World HD Go, pentru a urmări emisiunile și filmele preferate chiar și în mișcare, cu Orange TV Go. În plus, traficul efectuat în aplicație, pe tvgo.orange.ro și pe dailymotion.com este nelimitat.

– Baterie externă Power Up gratuit pentru a fi mereu conectat. Bateria poate fi schimbată oricând cu una încărcată în magazinele Orange.