Smartphone-ul 4G cu Android 5.1 care ţine 7 zile!

Data: 8/10/2015 | Autor: .

Doogee Homtom HT6Chinezii de la Doogee, o marcă mai puţin cunoscută la noi, dar care capătă o cotă de piaţă tot mai mare în Asia, au anunţat lansarea unui nou smartphone a cărui caracteristică principală o reprezintă autonomia excelentă. Doogee Homtom HT6 are o baterie de 6250mAh care rezistă până la o săptămână.

Doogee Homtom HT6 vine cu un ecran IPS de 5,5 inchi, cu rezoluţie HD, acoperit cu Gorilla Glass. În carcasa cu margini metalice, cu un aspect premium, se află un procesor MTK6735 64bit Quad Core 1.0 Ghz care lucrează împreună cu 2 GB de RAM şi un modul video Mali-T720.

Configuraţia este una optimă pentru a rula fără probleme cel mai nou Android 5.1 pe un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin SDcard.

Doogee Homtom HT6 are o cameră principală SONY de 8 MP (SW 13 MP), cu flashlight şi auto focus, şi o alta de selfie de 2 MP, extrapolată la 5 MP.

Telefonul 4G este dual-sim şi are toate dotările devenite standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, GPS, OTG, WiFi: 802.11b/g/n wireless.

Doogee Homtom HT6 smart gesture

În materie de software, Doogee Homtom HT6 are şi câteva „artificii” foarte interesante, printre care posibilitatea de a face un screenshot apăsând cu trei degete pe ecran, Smart Wakeup gesture şi cea de a transfera fisiere prin HotKnot, care nu-i trebuie bluetooth sau wireless.

Revenind la baterie, aceasta beneficiază de tehnologia Fast Charging, astfel că ajunge la 75% în numai 30 de minute.

Doogee Homtom HT6 poate fi precomandat de pe site-ul everbuying.net, la preţul de 139,99 dolari.
Vă dăm şi un pont. Dacă introduceţi cuponul EBHT6, preţul o să scadă la 120,99 dolari.