iPhone 6S și iPhone 6S Plus se lansează joi noapte în România. Vezi la ce preţuri

Data: 8/10/2015 | Autor: .

iphone-6s-lansare-oficiala

Dacă vă doriţi noile smartphone-uri iPhone 6S și iPhone 6S Plus, le puteţi cumpăra joi noaptea la preţuri promoţionale, de la magazinul iSTYLE din AFI Palace Cotroceni. Retailerul organizează, începând cu ora 00:00, un eveniment special de lansare a celor mai performante smartphone-uri din istoria Apple.

Cu un design subțire, materiale rezistente, precum și tehnologia de ultimă generație 3D Touch, modelele sunt cele mai avansate din gama lansată de Apple până în prezent.

În cadrul evenimentului de la AFI Palace Cotroceni, până la ora 3:00 dimineața, acestea vor putea fi testate, dar și achiziționate la prețuri speciale cu ocazia lansării. Modelul de 16 GB al iPhone 6S va fi găsit cu prețuri începând de la 3,499 lei, în timp ce iPhone 6S Plus de 16 GB va putea fi cumpărat cu suma de 3,999 lei.

În plus, vineri de la orele 23:30, până la 2:00 dimineața și magazinul Arsis Vodafone din AFI Palace Cotroceni își va aștepta clienții cu cele mai noi modele de Iphone.

Organizatorii au pregătit pentru evenimentul de lansare și alte surprize pentru cei care își vor achiziționa dispozitivele în seara evenimentului.