Patru telefoane chinezeşti interesante, între 200 şi 450 de lei!

Data: 19/01/2016 | Autor: .

HOMTOM-PROMOTIE

Dacă vă doriţi un smartphone cu care, pe lângă convorbiri, să vă permită să intraţi în condiţii optime pe Internet, pe Facebook, să vedeţi filme şi să vă jucaţi ceva din Play, nu vă trebuie cel mai performant flagship, pentru care să cheltuiţi tot salariul. Este de ajuns un telefon de calitate, cu dotări medii, care vă costă între 55 şi 90 de dolari!

Există astfel de telefoane, numai că retailerii din România nu le aduc pe piaţă pentru că nu pot să câştige prea mulţi bani.

Doogee, un producător chinez mai puţin cunoscut în Europa, dar care a reuşit să-şi facă un nume în Asia cu telefoanele sale ieftine şi cu dotări optime, a lansat pe Gearbest.com o promoţie în cadrul căreia vinde patru dintre telefoanele sale entry level – Homtom HT3 la 56 de dolari, Homtom HT7 la 60 de dolari, Homtom HT5 la 80 de dolari şi Homtom HT6 la 100 de dolari.

HOMTOM HT3

Linia HT a producătorului chinez Doogee se remarcă printr-un design cu iz premium, telefoanele având ecranele de 5-5,5 inchi prinse în carcase cu margini metalice, cu capac detaşabil, în aşa fel încât să puteţi să le puneţi două cartele de telefon, carduri de memorie şi să le schimbaţi bateriile.

Cel mai ieftin telefon din gamă, Homtom HT3, vine într-o carcasă cu margini metalice şi capac dintr-un poliuretan care nu îţi alunecă din mână, are numai 7,5 mm grosime, iar ecranul IPS este unul de 5 inchi, HD, cu rezoluţie 1280×720 pixeli, rotunjit pe margini prin tehnologia 2.5 D Curvy Glass.

HOMTOM HT3 are un procesor Quad Core, Mediatek MTK6580, tactat la 1.3GHz, 1 GB de RAM şi un modul video Mali-400 MP, configuraţie optimă pentru a rula un Android 5.1 fără întreruperi.
Mai mult chiar, telefonul vine şi cu o interfaţă proprie, destul de interesantă, pe care poţi să o modifici după preferinţe.

Sistemul de operare Android-ul 5.1 este rulat de pe un spaţiu de stocare de 8 GB care poate fi extins prin card SD până la 64 GB.

La capitolul foto&video, telefonul include o cameră principală de 8 MP (extrapolată de la 5 MP), cu LED flash şi auto-focus, cu o calitate decentă, care face poze bune pentru a le ridica în condiţii optime pe Facebook, Instagram etc.

HOMTOM HT5

Homtom HT5 vine cu un ecran IPS HD de 5 inchi (1280 x 720 HD pixeli), acoperit cu Gorilla Glass şi prins într-o carcasa cu margini metalice, cu un aspect premium.

Smartphone-ul este propulsat de un procesor MTK6735 64bit Quad Core 1.0 Ghz care lucrează împreună cu 1 GB de RAM şi un modul video Mali-T720.

Telefonul rulează cel mai nou Android 5.1 pe un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin Sdcard.
Smartphone-ul are o cameră principală SONY de 8 MP (SW 13 MP), cu flashlight şi auto focus, şi o alta de selfie de 2 MP, extrapolată la 5 MP.

Telefonul 4G este dual-sim şi are toate dotările devenite standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, GPS, OTG, WiFi: 802.11b/g/n wireless.

În materie de software, Homtom HT5 are şi câteva „artificii” foarte interesante, printre care posibilitatea de a face un screenshot apăsând cu trei degete pe ecran, Smart Wakeup gesture şi cea de a transfera fisiere prin HotKnot.
La capitolul autonomie, Homtom HT5 are un acumulator de 4250 mAh, care îi asigură o autonomie de până la 5 zile!

HOMTOM HT6

Fratele mai mare, Doogee Homtom HT6, are o configuraţie similară, cu câteva excepţii- un ecran IPS mai mare, de 5,5 inchi, cu rezoluţie HD, 2 GB de RAM şi o baterie gigantică de 6250 mAh, care îi asigură o autonomie de până la 7 zile.

Dacă ar fi după noi, v-am recomanda modelul mai mare, Homtom HT6, diferenţa de memorie, ecranul mai mare şi autonomia de aproape o săptămână fiind atuurile cele mai importante.

HOMTOM HT7

HOMTOM HT7, pe de altă parte, vine cu un ecran IPS de 5,5 inchi, cu rezoluţia HD ( 1280 x 720 pixeli), prins într-un cadru cu margini metalice şi capac care poate fi scos şi, astfel, îi poţi schimba bateria şi să-i adaugi un card SD.

Telefonul este propulsat de un procesor quad core MTK6580 Quad Core 1.0GHz şi 1 GB de RAM, configuraţie care, împreună cu procesorul video Mali-400MP, vor asigura o experienţă Android 5.1 fără întreruperi.

Spaţiul de stocare are 8 GB însă poate fi extins până la 64 GB cu un card de memorie. La capitolul camere, HOMTOM HT7 prezintă dotări peste medie, oferind în primul rând un senzor Samsung de 8 MP, cu flashlight şi auto focus şi o cameră de selfie extrapolată la 5 MP.

Ca orice telefon chinezesc de ultimă generaţie, HOMTOM HT7 include Bluetooth 4.0, GPS şi dual-sim, fapt care vă permite să aveţi două numere de telefon simultan. Mai mult decât atât, telefonul are o baterie de 3000 de mAh capabilă să îi asigure o autonomie de până la 3 zile.

Telefoanele le găsiţi în oferta de pe Gearbest.com. Atenţie, promoţia este valabilă numai până pe 25 ianuarie.