Povestea morţii lui Hitler, noi dezvăluiri! A trait ascuns în America de Sud?

Data: 1/11/2022 | Autor: .

În timp ce forțele sovietice se apropiau de buncărul lui Adolf Hitler din Berlin, Führerul a fugit la timp în America de Sud, unde a trăit ascuns încă 17 ani. Este adevărat sau nu? Un nou studiu științific vine să facă lumină în acest dosar controversat.

Pe 30 aprilie 1945, în urmă cu 77 de ani, Adolf Hitler se sinucidea alături de Eva Braun în buncărul din Berlin în care se aflau încă din luna ianuarie a acelui an. Trupele sovietice ajunseseră în Berlin, Germania era la un pas de înfrângere, iar Hitler nu voia să fie luat prizonier.

Adolf Hitler s-a împușcat, iar Eva Braun a luat o capsulă de cianură. Trupurile lor au fost scoase pe ieșirea de urgență a buncărului și arse grădina Cancelariei Reich-ului.

Dinții și fragmentele osoase pot fi acum urmărite cu încredere până la o zi fatidică de la sfârșitul lunii aprilie, când un Hitler învins, ascuns într-un adăpost antiaerian din capitala germană, a ales să își ia viața înghițind cianură și împușcându-se în cap.

Trupul său – împreună cu cel al soției sale Eva Braun – a fost incinerat rapid în grădina buncărului, conform dorinței sale, chiar și în timp ce obuze rusești cădeau în imediata apropiere.

De acolo se crede că părțile carbonizate ale corpului au fost adunate de forțele sovietice care au dat peste adăpost câteva zile mai târziu.

După o autopsie făcută în grabă, corpurile au fost îngropate chiar în afara Berlinului, pentru ca apoi să fie dezgropate și reîngropate din nou într-o pădure de lângă ceea ce astăzi se numește Rathenow.

Au mai trecut încă opt luni până când au fost scoase din nou din pământ și mutate într-o garnizoană a armatei, mai la sud, în orașul Magdeburg.

Acolo au rămas timp de un sfert de secol, până când, în martie 1970, garnizoana a fost închisă și predată autorităților est-germane.

În loc să lase oasele carbonizate ale liderului nazist în mâinile germanilor, s-a luat decizia de a distruge rămășițele și de a arunca cenușa în râu.

Tot ce a rămas au fost câteva fragmente de craniu și bucăți de maxilar, care au fost ulterior împărțite între Arhivele de Stat ale Federației Ruse și Serviciul Federal de Securitate, unde au stat de atunci.

hitlers teeth figure 1 ejim

Din momentul în care a apărut vestea, au existat zvonuri că știrile despre moartea liderului nazist au fost fabricate și că Hitler ar fi evitat cumva capturarea și ar fi reușit să iasă din Europa.

Aceste zvonuri au fost în parte alimentate de absența mărturiilor de la fața locului. Ambele cadavre au fost înfășurate în pături înainte de a fi incinerate, iar puțini dintre cei care au văzut personal rămășițele lor fără viață au supraviețuit pentru a oferi relatări detaliate.

Propaganda, anecdotele și câte o fotografie neclară ocazională au oferit un teren fertil pe tărâmul conspirațiilor, ducând la sugestii potrivit cărora Hitler ar fi evadat cu submarinul pentru a se îndrepta spre poalele Anzilor, pentru a muri decenii mai târziu.

Teoria conspirației

Un studiu efectuat în 2009 nu a făcut decât să alimenteze și mai mult flacăra conspirației: un fragment de craniu din arhiva de stat a fost supus analizei ADN și s-a constatat că nu aparținea unui bărbat de 56 de ani, ci unei femei cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani.

Deși există o posibilitate ca acesta să aparțină în schimb Evei Braun, care avea 33 de ani când a murit, este aproape sigur că nu era unul dintre fragmentele de oase ale lui Hitler.

Odată cu studiul mai recent al fragmentelor de oase ale Serviciului Federal de Securitate, putem pune capăt acestor îndoieli.

Stars Stripes Hitler Dead2

Pentru prima dată de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, rămășițele despre care se presupune că i-ar fi aparținut lui Adolf Hitler au fost în sfârșit confirmate ca fiind autentice de către o echipă de patologi francezi în 2017.

Fragmente de craniu și dinți deținuți de autoritățile ruse din Moscova au fost prezentate pentru analiză unor investigatori independenți, care au concluzionat că acestea corespund celui mai faimos dictator din istoria modernă.

„Dinții sunt autentici – nu există niciun dubiu posibil”, a explicat patologul principal Philippe Charlier, într-un nou studiu.

„Studiul nostru dovedește că Hitler a murit în 1945”.

Russ. u. brit. Offiziere am angeblichen Grab Hitlers / Foto 1945

Nu numai că dinții, coroanele și puntea se potrivesc cu lucrările dentare efectuate de Hitler, dar un microscop electronic de scanare a plăcii a găsit o mulțime de dovezi de materie vegetală și niciun semn de carne.

Legătura dintre Hitler și Fanta. Secretul băuturii răcoritoare din Germania nazistă!

Hitler era vegetarian

Se știe că Hitler era vegetarian, ceea ce adaugă o dovadă în plus că acestea au fost infamele tocături ale Führerului.

Un studiu mai aprofundat al chimiei dentare ar putea ajuta, de asemenea, să confirme dacă Hitler a mușcat într-adevăr cianură înainte de a se împușca, ajutând la stabilirea ultimelor sale momente odată pentru totdeauna.

Hitler

Cu toate acestea, nu a fost efectuată o analiză ADN, ceea ce, fără îndoială, va oferi ceva de care să se agațe adepții teoriei conspirației.

La fel ca în cazul tuturor conspirațiilor, convingerea nu stă în puterea dovezilor, ci în lacunele de îndoială plauzibile.

Comoara lui Hitler, descoperită! Misterul de pe submarinul U-boat