Samsung Galaxy S5 are pret oficial! Vezi cat costa cel mai nou smartphone (VIDEO)

Data: 2/03/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S5Samsung a lansat zilele trecute cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S fara insa a anunta insa pretul telefonului ce va fi disponibil in magazine din aprilie.

Motivul a fost unul de ordin strategic, spun expertii. Sud-coreenii ar fi vrut sa vada mai intai reactiile pietei in privinta performantelor gadgetului si apoi sa stabileasca un nivel de pret, in concordanta cu nivelul asteptarilor clientilor.

Teoria pare greu de crezut in conditiile in care un astfel de produs are sau cel putin ar trebui sa aiba intotdeauna in spate o strategie bine definita de marketing si vanzari.

Avand in vedere insa gafa facuta la lansare, cand sud-coreenii s-au dat de gol in privinta lansarii in curand a unei noi versiuni de Samsung Galaxy S5, pare ca teoria devina plauzibila. Detalii despre versiunea premium aflati de aici.

Samsung-Galaxy-S5-pretDupa ce presa a speculat ca Samsung Galaxy S5 va fi mai ieftin cu aproape 100 de euro, ultimele date arata ca nu va fi deloc asa.

Incurajati probabil de reactiile pozitive primite din piata, sud-coreenii ar fi decis sa vanda telefonul la un pret cuprins intre 699-729 euro si de 550 de lire sterline in Marea Britanie.

Potrivit Sammobile,  mai multi operatori au lansat deja precomenzile pentru noul telefon. Pe versiunile spaniola si germana a site-ului Amazon, Samsung Galaxy S5 de 16GB este vandut cu 729 respectiv 699 euro.

Potrivit expertilor, pretul este similar cu cel al modelului Sony Xperia Z2, ce va fi lansat in magazine in aceasta luna. Nu este exclus ca si modelul HTC One 2014, ce isi va face debutul pe 23 martie, sa vina la un nivel similar de pret.

Vedeti preturile telefonului pe Amazon.esAmazon.deCloveUnlocked-Mobiles;

Cum arata noul telefon Samsung Galaxy S5 aflati de aici

.