Samsung Galaxy S5. Primele imagini obtinute de la Samsung!

Data: 5/02/2014 | Autor: .

samsung-galaxy-S5-imagini-oficialeSud-coreenii pregatesc, in mare secret, lansarea telefonului Samsung Galaxy S5, gadget cu care spera sa spulbere concurenta pe piata telefoniei mobile. Chiar daca Samsung pastreaza secretul lansarii si specificatiilor noului telefon, din “bucataria” din Coreea de Sud continua sa apara informatii importante.

Un cunoscut blogger din Rusia, Eldar Murtazin, afirma ca a facut rost de prima imagine reala cu noul telefon si lista cu specificatiile acestuia.

Datele le-ar fi obtinut dintr-o sursa care a trecut dincolo de usile secrete de la Samsung.

Potrivit sursei, telefonul Samsung Galaxy S5 ar urma sa vina cu un ecran spectaculos de 5.24-inch AMOLED (2,560×1,440 pixeli – 561 ppi).

iphone-6-samsung-galaxy-s5-daewooSamsung Galaxy S5 ar urma sa aiba doua tipuri de procesoare, un quad-core Snapdragon 805 la 2.5 GHz si un 64-bit Exynos 6 la 2.0 GHz.

In ambele versiuni, Samsung Galaxy S5 va avea 3 GB de RAM si trei variante de spatiu de stocare, de 32 GB, 64 GB si 128 GB.

Pentru moment nu exista nicio informatie despre existenta unui microSD.

La capitolul camera, Samsung Galaxy S5 ar urma sa vina cu un senzor de 16 MP ISOCELL si un altul frontal de 3,2 MP.

La capitolul autonomie, telefonul ar urma sa tina 2 zile, gratie acumulatorului de 3200 mAh.

Samsung Galaxy S5 ar urma sa ruleze Android 4.4 KitKat si o suita speciala de programe Samsung.

Desi toata lumea vorbeste de existenta a doua versiuni de carcasa, una din plastic si de una din metal, si de prezenta unui scanner de amprenta, la fel ca la iPhone 5s, bloggerul Eldar Murtazin a evitat sa confirme aceste informatii, precizand ca, din acest punct de vedere, inca nu este luata o decizie finala.

In privinta datei lansarii, toate sursele vorbesc despre Samsung Unpacked 5, eveniment ce va avea loc pe 24 februarie, cu ocazia Mobile World Congress de la Barcelona.