Samsung Galaxy S6 la 1500 lei! Oferta specială lansată de Orange

Data: 18/03/2015 | Autor: .

Galaxy S6_White PearlOrange a lansat precomenzile pentru noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Telefoanele pot fi comandate la preţuri ce pornesc de la 349 de euro, la abonament.

În oferta Orange, Samsung Galaxy S6 de 32 GB costa 349 euro (aprox. 1550 lei) la abonamentul Pantera 41. Modelul Samsung Galaxy S6 edge costa 449 euro (aprox. 2000 lei) tot in versiunea de 32 GB. Ambele telefoane sunt disponibile in variantele alb si negru. Detalii aflati de AICI

La Orange, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge vin cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clienţilor care vor să-şi schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior.

Galaxy S6 edge_Black_Sapphire De asemenea, primii 300 de clienţi care plasează pre-comenzi online vor primi încărcătoare wireless cadou, anunta compania Orange, într-un comunicat de presa.

Toți clienții care inițiază pre-comenzi până pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care își pot testa cunoștințele despre noile modele de telefoane și pot câștiga o excursie în jurul lumi.

Mai multe detalii despre oferta Orange pentru pre-comenzi la telefoanele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge se pot găsi pe www.orange.ro/samsung-galaxy-s6.

Cititi un review despre noile smartphone-uri Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge pe GadgetReport.ro