Samsung Galaxy S6 din aur de 24 de karate!

Data: 19/03/2015 | Autor: .

samsung-s6-goldgenie

Compania britanică Goldgenie va lansa pe 20 martie precomenzile pentru cele mai spectaculoase versiuni de Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, din aur de 24 de karate!

După iPhone-ul din aur, despre care v-am relatat aici, era de aşteptat ca şi cele mai noi telefoane lansate de sud-coreeni să primească un astfel de tratament.

Goldgenie a anuntat ca va inlocui sticla de pe spatele telefoanelor Galaxy S6 si Galaxy S6 edge cu carcase din aur galben, roz dar si platina!

Daca iPhone 6 din aur de 24 de karate va costa aproximativ 10.000 de dolari, telefonul sud-coreenilor va fi mult mai ieftin, tratamentul de lux urmand sa coste numai 2457 de dolari.

pic3s6g

Britanicii se asteapta ca versiunile Samsung Galaxy S6 Gold si Galaxy S6 edge Gold sa inregistreze comenzi importante, din intreaga lume. Telefoanele vor ajunge la clienti incepand din luna aprilie, relateaza GSM Arena.

Goldgenie a dezvoltat o afacere profitabila din astfel de initiative. Toate telefoanele pe care le-a acoperit cu aur, de la iPhone la HTC One s-au vandut ca painea calda.

Goldgenie-Samsugn-Galaxy-S6