Samsung pregateste o adevarata revolutie! In 2016 lanseaza telefoanele flexibile (VIDEO)

Data: 24/03/2015 | Autor: .

samsungflexibleamoledphone

Samsung ar putea lansa in 2016 primele smartphone-uri cu ecran flexibil, relateaza Sammobile, care citeaza surse din cadrul companiei sud-coreene. Samsung lucreaza de ani de zile la tehnologia care va revolutiona industria comunicatiilor mobile.

Samsung a prezentat mai multe prototipuri de ecrane flexibile, iar intre timp a brevetat si o baterie care isi poate modifica forma – marele obstacol catre dezvoltarea gadgeturilor ce pot fi indoite.

Cei din industrie cred ca se va ajunge la comercializarea primelor telefoane flexibile in 2016„, a relatat si cotidianul Business Korea, citand un oficial de la Samsung Display.

Cand spunem ca ne aflam in pragul unei adevarate revolutii, nu exageram cu nimic. Ecranele OLED si bateriile flexibile  vor ajunge, treptat, sa echipeze aproape toate lucrurile pe care le folosim zilnic.

Ne vom lua adio de la telefoanele din ziua de azi si vom trece la unele extrem de subtiri, flexibile si indestructibile. Vom avea televizoare la ce dimensiuni vrem, ce vor fi “taiate” in magazin la marimea dorita si le vom aplica pe perete, acasa, ca pe tapet.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca Samsung, LG, Philips, Sharp, Sony si Microsoft lucreaza de ani de zile la dezvoltarea unor gadgeturi flexibile.

Vom avea pana si sticle cu ecrane OLED pe care vom vedea clipuri video cu detalii despre continutul acestora, sfaturi de sanatate etc.

Ca sa intelegeti mai bine cum vor arata aceste gadgeturi, urmariti si clipul urmator.

Noile ecrane au aparut pe surse inca din 2010. Urmariti cat sunt de rezistente

Mai jos aveti un clip video care prezinta primele gadgeturi cu ecrane OLED.