Samsung lansează cel mai puternic Galaxy, pe 28 aprilie

Data: 14/04/2021 | Autor: .

Samsung lansează ,,cel mai puternic Galaxy’’, pe 28 aprilie

Samsung se pregătește pentru cel de-al treilea eveniment Unpacked din 2021. Compania sud-coreeană a trimis invitații jurnaliștilor pentru un eveniment virtual programat pe 28 aprilie, la ora 19.00. Samsung nu a anunțat ce va lansa cu ocazia evenimentului, limitându-se în a afirma că vom vedea cel mai puternic Galaxy.

La evenimentel precedente, organizate în acest an, am văzut noile telefoane Galaxy S21 și smartphone-urile din noua serie Galaxy A.

Zvonurile de la începutul acestui an spuneau că Samsung intenționează să lanseze noi laptopuri Galaxy Book în aprilie, precum și o serie de noi Chromebook-uri. S-a mai speculat că am putea vedea în primăvară și noul Galaxy Z Fold3.

Samsung, la fel ca mulți producători, a lucrat intens în ultima perioadă pe zona de laptop-uri, în contextul pandemiei. Observând vânzările semnificative ale Apple cu MacBook-urile cu M1, sud-coreenii, probabil, s-au gândit să lanseze noi dispozitive, mai cu seamă că cererea de laptopuri, pentru munca de acasă, a crescut semnificativ.

De ce nu aș comanda noile telefoane Samsung Galaxy S21. O opinie personală

Astfel că nu este exclus ca la evenimentul Unpacked din 28 aprilie să vedem noile Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 – laptopuri care ar urma să includă conectivitate 5G, ecrane OLED și alte specificații high-end.

Între timp, și Apple va organiza un eveniment săptămâna viitoare în care, cel mai probabil, va prezenta noua generație iPad.

Samsung anunță un telefon misterios. DualFold, o premieră mondială!