Samsung prezinta, in detaliu, Galaxy S5. Primul tutorial oficial (VIDEO)

Data: 5/03/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S5-nou 

Samsung a lansat, oficial, primul tutorial video cu noul smartphone Galaxy S5. In tentativa de a contracara criticile aduse celei de-a cincea generatii Galaxy S, sud-coreenii insista pe atuurile acestuia, de la camera cu autofocus la sezorul de amprenta si cel cardiac.

Asa cum relatam in direct, din timpul conferintei de prezentare, asteptarile privind noul telefon nu au fost pe deplin confirmate.

Inafara de procesorul mai puternic, de camera superioara si de cateva mici inovatii, noul Samsung Galaxy S5 este doar un telefon putin mai bun ca generatia precedenta, cu un design care aduce aminte de Galaxy S2.

Niciuna dintre inovatiile asteptate nu au fost confirmate. Ecranul este acelasi Full HD, nici vorba de o rezolutie superioara, carcasa este tot din plastic, iar micile perforatii din aceasta nu vor face altceva decat sa adune mizerie si praf.

Mai mult, in timp ce competitorii propun telefoane tot mai usoare, Samsung a ales sa construiasca un telefon mai greu decat generatia precedenta. Daca procesorul este unul excelent, nu il va ajuta prea mult memoria. Samsung Galaxy S5 are numai 2 GB de RAM, fata de 3 GB cat s-a estimat initial.

Toate detaliile despre telefonul ce va ajunge in magazine in aprilie le cititi AICI

Despre pret, inca nu a fost lansata nicio informatie oficial. Potrivit unor surse, sud-coreenii ar fi decis sa vanda telefonul la un pret cuprins intre 699-729 euro si de 550 de lire sterline in Marea Britanie.

Potrivit Sammobile,  mai multi operatori au lansat deja precomenzile pentru noul telefon. Pe versiunile spaniola si germana a site-ului Amazon, Samsung Galaxy S5 de 16GB este vandut cu 729 respectiv 699 euro.

Potrivit expertilor, pretul este similar cu cel al modelului Sony Xperia Z2, ce va fi lansat in magazine in aceasta luna. Nu este exclus ca si modelul HTC One2014, ce isi va face debutul pe 23 martie, sa vina la un nivel similar de pret.

Vedeti preturile telefonului peAmazon.esAmazon.deCloveUnlocked-Mobiles;