Umi Max Android 6.0. Tu ce îţi doreşti de la un phablet cu Android?

Data: 2/09/2016 | Autor: .

Umi Max Android 6.0. Tu ce îţi doreşti de la un phablet cu AndroidChinezii de la Umi, un startup cu o tot mai puternică prezenţă pe pieţele asiatice, au lansat un nou phablet ieftin şi bun, cu specificaţii optime şi sistemul de operare Android 6.0. Umi Max 4G vine cu dotări excelente, printre care şi mult lăudatul port Type-C, relatează GadgetReport.ro

Umi Max 4G este disponibil într-o carcasă metalică, cu iz premium, care cuprinde un ecran produs de Sharp, de 5,5 inchi, Full HD ( 2.5D Arc Screen), acoperit cu Corning Gorilla Glass 3. Display-ul este unul de ultimă generaţie, reuşind să acopere cu succes orice unghi de vizualizare, chiar şi în condiţii de luminozitate puternică.

Telefonul este propulsat de un procesor Mediatek din gama Helio P10, un Octa Core tactat la 1.8GHz care, cu ajutorul a 3 GB de RAM (memorie Samsung), rulează un Android 6.0 bine costumizat şi cu variantă în limba română.

Umi Max are un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin SD card până la 256 GB, astfel că veţi avea loc destul pentru a vă salva fotografiile, filmele şi muzica.

Gadgetul prezintă o cameră principală Panasonic de 13 MP, cu autofocus de numai 0,3 secunde şi flashlight, alături de un senzor de selfie de 5 MP.

Umi Max se conectează la internet la viteze 4G (FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz) şi prin Wi-Fi la reţele 802.11a/b/g/n. Telefonul beneficiază de standardul Bluetooth 4.1 şi se încarcă prin portul Type-C.

Umi Max Android 6.0

Ca orice telefon chinezesc, vine în standard cu Dual SIM, dual standby, dual Micro SIM cards şi are toate dotările unui phablet de ultimă generaţie, printre care GPS, ,Fingerprint, G-sensor, Proximity sensor, Ambient light senor.

Umi Max este alimentat de o baterie Sony de 4000 mAh, cu încarcare rapidă şi autonomie de până la 2 zile. Chinezii afirmă că acumulatorul poate reda 60 de ore de muzică şi rezistă, în standby, pînă la 264 de ore.

Telefonul îl puteţi cumpăra de pe Gearbest.com, la un preţ de 159,89 dolari. Detalii complete despre produs şi preţ aflaţi de AICI.

Gearbest.com este unul dintre site-urile de încredere din China, aşa că nu veţi avea probleme cu comenzile.

Umi Max Android 6.0 - 2