Un OZN în România? Filmarea care face senzație pe internet

Data: 11/10/2022 | Autor: .

OZN in Romania

Fizicianul Silviu Gurlui a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare video cu un fenomen vizual mai puțin obișnuit. În imagini se vede silueta unui obiect luminos care a ”zburat” deasupra Iașiului, în zona cartierului Zimbru. Vorbim de un nou OZN în România?

Profesorul cere ajutorul internauților, solicitând posibile alte înregistrări video în speranța că va putea identifica ce anume este acea structură luminoasă care a ”zburat” deasupra Iașiului, în zona cartieruluui Zimbru.

Profesorul ieșean precizează că a mai primit o filmare similară surprinsă în data de 7 septembrie.

Ciudățeniile se iau la întrecere în zona Iașiului.

Rog, pe cei care, dacă din întâmplare, ați făcut filmări AZI (luni 10 octombrie n.r.) pe cer, din Iași cu orientare spre Lețcani – Tg. Frumos sau dacă ați surprins și ați văzut astăzi această formațiune luminoasă pe cer, vă rog să-mi trimiteți informații. Alăturat este înregistrat acest film, în zona Zimbru, structura luminoasă înaintând spre vest. Ora 18:33

Nu lansez nici o ipoteză. Aștept potențiale imagini de la dumneavoastră. Felicitări Ionel Muraru. Camera telefonului a fost setată la 60hz și mă va ajuta cât de cât să pot descifra mai mult”, este mesajul scris de fizicianul Silviu Gurlui pe pagina sa de Facebook.

Imagini spectaculoase cu OZN-ul din Tarnoveni. Extratereștrii în România?

”Avion 100%! La apus și la răsărit reflexia soarelui creează o iluzie optică. Apare ca și cum ar fi lansată o rachetă dacă avionul vine spre noi și invers ca în cazul de față”, a scris un internaut în comentariile la adresa postării.

OZN-ul care a declanșat starea de alertă în România în 1984. O poveste fascinantă

Povestea Rombac 1-11. Primul avion de pasageri produs integral în România