Unboxing iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Cum arata noile telefoane şi cu ce vin in cutie (VIDEO)

Data: 20/09/2014 | Autor: .

iphone-6-unboxing

Apple a inceput sa distribuie clientilor telefoanele mobile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, astfel ca in ultimele ore au aparut oficial si primele unboxing-uri. Clipurile video au atras instant sute de mii de vizualizari.

Imaginile video arata ca cele doua telefoane vor ajunge la clienti in clasicele cutii albe din carton cu care ne-am obisnuit deja.

Telefoanele sunt protejate de o folie de plastic, iar la interior se gasesc castile, incarcatorul si manualul de instructiuni.

Singura diferenta intre cele doua cutii o reprezinta marimea, cea de iPhone 6 Plus fiind, bineinteles, mai mare, avand in vedere ecranul de 5,7 inchi.

Cum era de asteptat, americanii au luat cu asalt site-ul companiei si au blocat serverele in tentativa de a cumpara noile telefoane. Multe dintre variantele de iPhone 6 Plus au devenit sold-out sau nu pot fi accesate pentru precomanda.

Pe fondul cererii uriase, companiile de telefonie mobila AT&T si Verizon au anuntat ca vor trimite telefoanele clientilor cu o intarziere de 3 saptamani.

GadgetReport.ro relata recent ca Apple se asteapta la un succes urias cu noul smartphone iPhone 6, motiv pentru care a comandat furnizorilor intre 70 si 80 de milioane de unitati. Potrivit unei analize trimise investitorilor, analistii de la RBC estimeaza ca Apple va vinde, in prima saptamana, peste 10 milioane de terminale iPhone 6.

Comenzile se anunta, astfel, cu 36% mai mari decat in cazul modelelor lansate anul trecut, iPhone 5s si iPhone 5c.

Apple a vandut 9 milioane de telefoane din seria 5 in primul weekend de la lansarea oficiala, record ce urmeaza sa fie batut, cel mai probabil, de noua generatie iPhone 6.

Din informatiile pe surse, pare ca telefonul are mari sanse sa castige titlul de smartphone-ul anului 2014.