Utilizatorii cardurilor Up România au acces la Google Pay

Data: 16/03/2021 | Autor: .

Utilizatorii cardurilor Up România au acces la Google Pay

Utilizatorii Up România vor putea folosi portofelul electronic Google Pay pentru toate plățile cu cardurile de beneficii Up România: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță și Up Cultură. Astfel, utilizatorii  vor avea încă o soluție de plată gratuită, sigură și rapidă, alături de soluțiile deja lansate, Apple Pay și propriul portofel electronic din aplicația Up Mobil.

Cum va funcționa Google Pay pentru utilizatorii de carduri Up 

  • Utilizatorii de carduri au afișată opțiunea „Adaugă în Google Pay”, în meniul aplicației Up Mobil. Astfel, cardurile Up România pot fi înrolate în Google Pay direct din aplicația Up Mobil, una dintre cele mai apreciate aplicații financiare din România, cu un scor de 4.8 în Google Play
  • Plățile se vor putea realiza în magazinele fizice sau online, în doar doi pași – Unlock&Pay – prin deblocarea telefonului și apropierea lui de terminalul contactless

Google anunță cele mai bune aplicații, jocuri, filme și cărți din 2020

Avantajele folosirii Google Pay cu Up Romania

Principalul avantaj pentru folosirea Google Pay este nivelul sporit de securitate prin „tokenizarea’’ plăților, ceea ce presupune generarea în momentul plății a unui număr de card virtual unic acelei tranzacții. În acest mod, nu pot apărea plăți dublate pentru aceeași tranzacție, numărul de card unic fiind dezactivat imediat după încheierea tranzacției.

De asemenea,  oferă un strat în plus de securitate în cazul pierderii telefonului, prin posibilitatea blocării, schimbării parolei sau ștergerii de la distanță a conținutului.

Google Pay este un portofel digital gratuit, compatibil cu dispozitivele Android certificate, echipate cu NFC, care permite efectuarea de plăţi simplu, sigur şi rapid, atât online, cât şi în magazine.

Google Pay este ușor de configurat, iar utilizatorii vor primi în continuare toate recompensele și beneficiile oferite de cardurile Up.

Cum afli cât spațiu mai ai la dispoziție pe Google Foto