Ţi-ai luat Galaxy Note 4? Ghinion! Apare unul mai bun

Data: 31/12/2014 | Autor: .

galaxy-note-4-gadgetreport

Samsung va lansa in curand o noua versiune pentru phabletul Galaxy Note 4, cel mai spectaculos telefon pe care l-a construit vreodata. Noul mobil va avea un procesor mult mai puternic.

Potrivit Mashable, Samsung Galaxy Note 4 va rula noul procesor Qualcomm Snapdragon 810, fapt care ii va aduce un plus de performanta.

Galaxy Note 4 va fi primul smartphone din lume care va rula noua generatie de procesoare de la Qualcomm, alaturi de un nou modul LTE-A, care ii va permite sa descarce date de pe internet cu 300 Mbs, de aproape patru ori mai rapid decat ratele 4G/LTE din prezent.

Includerea noului Snapdragon 810 pe Galaxy Note 4 reprezinta raspunsul sud-coreenilor la chipul A8 pe 64 biti de la Apple. Dincolo de viteza, noul procesor va permite o mai buna experienta 4K.

Procesorul urmeaza sa fie inclus si pe noua generatie Samsung Galaxy S6, dar si pe viitorul HTC One M9, ce ar putea fi lansate la CES 2015.

Celelalte specificatii ale Galaxy Note 4 vor ramane aceleasi – un ecran de 5,7 inchi la 2560 x 1440 pixeli, o camera de 16 MP cu stabilizare optica si inconfundabilul S-Pen stylus.