iPhone Killer, tras pe linia moartă! De ce renunţă Samsung la Galaxy Alpha (VIDEO)

Data: 29/12/2014 | Autor: .

samsung-galaxy-alpha-gadgetreport.ro

Samsung ar putea renunţa în curând la producţia smartphone-ului Galaxy Alpha, relevă surse citate de Korea’s ETNews. Potrivit acestora, telefonul are aceleaşi specificaţii ca şi Galaxy A5 şi nu a fost atât de „popular” pe cât se aşteptau sud-coreenii.

Samsung Galaxy Alpha a fost promovat drept telefonul replică la iPhone 6. Gadgetul este unul cu un design special, premium, cu funcţii şi specificaţii pe măsura rivalului de la Apple.

Chiar dacă presa de specialitate l-a primit cu ochi buni, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu clienţii care nu au comandat telefonul la nivelul aşteptărilor.

Astfel că, în curând, Samsung va opri producţia acestuia şi se va focusa pe dezvoltarea de smartphone-uri ieftine, mai cu seamă că rivalii chinezi, precum cei de la Xiaomi, au reuşit să îşi facă un nume şi să vândă la un nivel nesperat de bun, mai ales pe pieţele emergente, precum China.

Potrivit surselor, nu este exclus ca designul Samsung Galaxy Alpha să se regăsească, într-o anumită formă, pe noul Samsung Galaxy S6, telefon pe care sud-coreenii îl vor a fi total diferit faţă de modelul din acest an.