Allview X3 Soul. Cel mai subţire telefon românesc

Data: 26/01/2016 | Autor: .

Allview a lansat marţi smartphone-ul X3 Soul, un telefon 4G, subţire cât un creion, cu un ecran Samsung HD, o cameră de 13 MP şi un preţ pe măsură, destul de piperat, 1500 lei. Allview X3 Soul este cel mai modern produs aflat în oferta producătorului braşovean.

Allview X3 Soul Allview X3 Soul gadgetreport.roarată foarte bine la prima vedere. Are un design slim de doar 6,9mm, un ecran de 5,5 inchi Amoled, HD (rezolutie de 1280x720px), produs de Samsung, şi o carcasă din metal.

Telefonul Dual SIM este echipat cu procesor True Octa Core 64-bit, care alături de memoria RAM de 3GB asigură fluență în rularea sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. X3 Soul oferă conectivitae 4G în standardele TDD și FDD pe ambele SIM-uri încorporate, alternativ.

Grosimea touchscreen-ului a fost semnificativ redusă grație tehnologiei OGS, iar sticla Gorilla® Glass 3 aduce un plus de rezistență la zgârieturi și șocuri mecanice. Marginile oblice ale telefonului și spatele ușor curbat asigură o bună priză în mâna utilizatorului, dincolo de efectul estetic remarcabil.

Acumulatorul de 3150mAh asigură pâna la 900 de minute de convorbire și până la 210 ore în stand-by. În plus, prin administrarea inteligentă a consumului, autonomia smartphone-ului poate fi optimizată.

Camera de 13MP cu 5 lentile și PDAF focalizează în numai 0,1 secunde iar deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea eficientă a unei lumini mai puternice către senzor, pentru fotografii mai luminoase.. Camera dispune de numeroase funcții ce pot fi adaptate ținând cont de condițiile de fotografiere sau de efectele urmărite: Mod Profesionist, Foto Oricând, Focalizare Manuală, Filtrare, HDR, Panoramic sau Nocturn.

Funcția Super Foto permite capturarea de imagini HD cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei, ajungând astfel la 65MP, iar Super Zoom 4X evidențiază chiar și cele mai îndepărtate detalii.

Camera frontală de 5MP oferă selfie-uri ce pot fi retușate prin funcția de înfrumusețare a feței.

Prețul smartphone-ului Allview X3 Soul este de 1.499 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 15 februarie.