Allview X3 Soul Plus. Primul smartphone românesc cu 4 GB de RAM

Data: 27/07/2016 | Autor: .

Allview X3 Soul Plus. Primul smartphone românesc cu 4 GB de RAM

Allview a lansat noul smartphone Allview X3 Soul Plus, primul telefon produs de chinezii de la Gionee pentru firma braşoveană care are 4GB de RAM. Modelul integreaza procesorul Helio P10 Octa Core 1.8GHz şi rulează sistemul de operare Android 6.0.

Allview X3 Soul Plus este un smartphone unibody, realizat in proportie de 97% din metal, cu un ecran IPS Full HD de 5.5 inch. Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului gratie tehnologiei InCell, iar ecranul 2.5D este protejat de zgarieturi prin Corning Gorilla Glass 3.

Allview X3 Soul Plus are o memorie flash de 32GB, care poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB, in regim Single SIM.

Conectivitatea 4G Cat6 asigura viteze de doua ori mai mari fata de standardul 4G Cat4, ajungand pana la 300Mbps pentru download. Conectivitatea 4G se realizeaza in standardele TDD si FDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

galerie5Senzorul frontal de amprenta cu care este prevazut terminalul Allview X3 Soul Plus fereste telefonul de indiscretii.

Mai mult, utilizatorii au la dispozitie un Spatiu Privat, unde pot fi pastrate contactele, mesajele, apelurile, aplicatiile si alte fisiere confidentiale. Toate informatiile din aceasta sectiune sunt criptate printr-un algoritm special, prin care documentelor li se adauga o extensie ce nu permite vizualizarea lor nici atunci cand sunt descarcate pe computer sau alt dispozitiv.

Camera principala de 13MP, prevazuta cu 5 lentile si Laser Autofocus, adopta o tehnologie care permite capturi de mare viteza, sensibilitate crescuta si zgomot redus al imaginii. Camera frontala de 8MP asigura selfie-uri luminoase chiar si in conditii de iluminare scazuta, gratie functiei Flash screen.

In premiera pentru dispozitivele Allview,  X3 Soul Plus pune la dispozitie functia de Infrumusetare video, prevazuta cu 7 trepte, care imbunatateste aspectul utilizatorului in timp real. Aceasta functie poate fi folosita atat pentru camera principala cat si pentru cea frontala.

Pretul smartphone-ului Allview X3 Soul Plus este de 1.599 lei. Livrarile vor fi efectuate incepand cu 11 august.