Booking.com a lansat o aplicatie care iti cauta hoteluri in apropiere

Data: 15/07/2015 | Autor: .

Screenshot_2015-07-15-07-07-16Booking.com, cel mai cunoscut site de rezervari hoteliere din lume, a lansat o noua aplicatie, intitulata Booking Now, care permite utilizatorilor de telefoane mobile si tablete cu iOS si Android sa caute locuri de cazare in apropierea locului in care se afla.

Aplicatia se foloseste de GPS pentru a stabili locul in care te afli si sa iti sugereze, apoi, cele mai bune oferte hoteliere. Bineinteles ca trebuie sa ai internetul deschis pe telefon.

Aplicatia Booking Now este foarte simplu de folosit. In partea superioara a ecranului ai harta zonei, iar jos, ca la Tinder, poti selecta hotelurile după preferinţe, prin swipe.

Aplicatia iti arata tot ce trebuie sa stii despre hotel, de la conditiile de cazare la traseul pe care trebuie sa il urmezi pentru a ajunge acolo.

Din studiile noastre, exista o cerere in crestere pentru serviciile instant de cazare. Sunt multi oameni care, aflati pe drum sau o data ajunsi intr-un oras, isi cauta pe loc un hotel unde sa stea. Aplicatia ii ajuta sa obtina instant cele mai bune informatii”, a declarat Stuart Frisby, designerul de la Booking.com.

Aplicatia Booking Now este disponibila pentru Android, iOS si Apple Watch. Are 7 MB si, din testele facute de noi, se misca excelent. Trebuie sa aveti, bineinteles, un cont de Booking.com, iar daca vreti sa faceti o rezervare, o sa va ceara un numar de card. Nu veti fi taxati decat in momentul in care va cazati la hotelul selectat.