Cele mai bune anvelope all season. Un ghid excelent de achiziții

Foarte puțini proprietari de mașini își schimbă anvelopele mai mult de o dată pe an, așa că atunci când vine vorba de alegerea anvelopelor care trebuie să funcționeze în toate condițiile de drum, cauciucul „all season” este în mod clar cea mai bună alegere. 

În fiecare an, Gripdetective publică un top cu cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile (all season), pe baza testării dintr-o varietate de surse, iar analiza din 2020 tocmai a fost lansată.

Site-ul GripDetective adună informații din numeroasele teste ale revistelor și ale organizațiilor auto (AutoBild, AutoBild Allrad, Kus, SportAuto, etc.), care compară anvelopele de mașini și motociclete.

Rezultatele din 2020 plasează Goodyear în topul clasamentului cu anvelopa Vector 4 Seasons G3.

Pe locurile următoare se află Michelin Crossclimate + și Hankook Kinergy 4S2 H75OA.

Am găsit anvelopele Goodyear Vector 4 Seasons G3 la un preț foarte bun, pe acest LINK.

Anvelopele Michelin le găsești AICI,  iar cauciucurile Hankook pe acest LINK.

Pe locul patru respectiv cinci, în topul celor mai bune anvelope all season din 2020, s-au clasat Bridgestone Weather Control A005 Evo  și Vredestein Quatrac.

Pe locul șase se află Continental. Compania germană, producătoarea gamei AllSeasonContact , pierde 3 poziții în clasament, dar foarte puține puncte: în 2019 obținuse o medie de 4,3 puncte, anul acesta ne situăm la 4,25.

Pe locul șapte urcă Falken , care în cele 3 teste la care a participat cu EuroAllSeason AS210,  a obținut un scor mediu de 4 puncte din 5. Anul trecut Falken a obținut un scor de 2,7 puncte: o diferență notabilă.

Închid Top 10 BFGoodrich, cu 4 puncte, Nexen cu 3,75 și Maxxis .

Anvelopele sunt comercializate cu denumiri diferite la nivel internațional, astfel că experții spun că, pentru a le identifica în oferte, căutați să aflați informații de pe site-urile magazinelor specializate sau de la producători.