Google Project Ara. Noi imagini cu telefonul care va face istorie (VIDEO)

Data: 7/04/2014 | Autor: .

Project-AraGoogle va prezenta, pe 15 aprilie, la Ara Developers Conference, primele detalii concrete despre telefonul modular “Project Ara”, smartphone-ul la care ii vom putea schimba procesorul, camera, memoria, pe masura ce apar altele mai performante. Astfel s-ar putea dezvolta o noua nisa in industria IT&C, cu un potential de profit urias.

Cine nu si-ar dori sa schimbe componentele la telefon cu altele mai noi, decat sa dea milioane pe un alt gadget nou?

Inainte de conferinta, Google a prezentat si un clip video care vine cu noutati despre acest telefon. Astfel aflam ca telefonul se va asambla precum un puzzle, piesele urmand sa intre in niste lacasuri speciale, cu ajutorul unor magneti.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Google cauta deja un producator de imprimante 3D cu care sa lucreze la dezvoltarea primului telefon modular Project Ara.

Ideea Project Ara nu este noua. Mai mult chiar, in echipa de dezvoltare se gasesc doi cercetatori care au lucrat la un proiect similar, Phoneblocks.

Pentru a intelege conceptul Project Ara, urmariti clipul de mai jos. E cu adevarat spectaculos. Mai multe amanunte aflati deAICI