Samsung Galaxy Ace Style. Cum arata cel mai nou si ieftin smartphone (VIDEO)

Data: 8/04/2014 | Autor: .

SAMSUNG-Galaxy-Ace-Style-1Samsung a anuntat, oficial, lansarea unui nou smartphone, Samsung Galaxy Ace Style, un gadget din gama entry-level, cu specificatii destul de bune si un pret ce se anunta a fi pana in 1000 de lei.

Potrivit  Samsung Tomorrow, noul telefon, botezat “the social user”, vine cu un ecran de 4 inchi, cu rezolutia WVGA de 800X480, un procesor de 1,2 Ghz dual-core, 512 MB de RAM si un spatiu de stocare de numai 4 GB, extensibil prin microSD.

Telefonul ae o camera de 5 MP, o baterie de 1500 mAh si ruleaza Android KitKat 4.4 impreuna, bineinteles, cu suita de programe TouchWiz.

Specificatiile nu sunt dintre cele mai performante insa tinta sud-coreenilor nu o reprezinta amatorii de super smartphone-uri ci cei cu un buget redus, care sunt interesati sa foloseasca telefonul mai mult pentru apeluri si comunicare in retelele sociale.

Iar pentru acest lucru, dotarile par a fi suficiente, iar pretul excelent. Noul Samsung Galaxy Ace Style ar urma sa fie lasat in urmatoarea perioada in toate pietele internationale la preturi cuprinse intre 200 si 300 euro.