Samsung Galaxy Ace Style. Cum arata cel mai nou si ieftin smartphone (VIDEO)

Data: 8/04/2014 | Autor: .

SAMSUNG-Galaxy-Ace-Style-1Samsung a anuntat, oficial, lansarea unui nou smartphone, Samsung Galaxy Ace Style, un gadget din gama entry-level, cu specificatii destul de bune si un pret ce se anunta a fi pana in 1000 de lei.

Potrivit  Samsung Tomorrow, noul telefon, botezat “the social user”, vine cu un ecran de 4 inchi, cu rezolutia WVGA de 800X480, un procesor de 1,2 Ghz dual-core, 512 MB de RAM si un spatiu de stocare de numai 4 GB, extensibil prin microSD.

Telefonul ae o camera de 5 MP, o baterie de 1500 mAh si ruleaza Android KitKat 4.4 impreuna, bineinteles, cu suita de programe TouchWiz.

Specificatiile nu sunt dintre cele mai performante insa tinta sud-coreenilor nu o reprezinta amatorii de super smartphone-uri ci cei cu un buget redus, care sunt interesati sa foloseasca telefonul mai mult pentru apeluri si comunicare in retelele sociale.

Iar pentru acest lucru, dotarile par a fi suficiente, iar pretul excelent. Noul Samsung Galaxy Ace Style ar urma sa fie lasat in urmatoarea perioada in toate pietele internationale la preturi cuprinse intre 200 si 300 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *