HTC One M8 vs. Samsung Galaxy S5. Pe care merita sa il cumperi?(VIDEO)

Data: 11/04/2014 | Autor: .

HTC One M8 vs. Samsung Galaxy S5+bun

htc-one-m8-vs-samsung-galaxy-s5-training-1HTC a trimis retailerilor un material prin care incearca sa justifice de ce noul lor smartphone HTC One M8 ar fi mai bun decat Samsung Galaxy S5. Asta in tentativa de a-i determina pe vanzatori sa promoveze gadgetul lor cu prioritate.

HTC vorbeste in primul rand de materialul folosit la constructia telefonului, un “metal beats plastic” mult mai puternic decat carcasa de plastic a noului Galaxy S5.

“In timp ce Samsung continua sa foloseasca plasticul pe telefonul lor, noi ne-am straduit sa aducem si mai mult metal pe M8. Acesta ofera un design spectaculos telefonului gandit sa iti stea bine in mana si sa inspire invidie”, afirma HTC.

Taiwanezii insista si pe faptul ca HTC One M8 este mai simplu de folosit cu o mana decat Galaxy S5, pentru ca suporta o varietate de comenzi prin gesturi, alaturi de cele ce privesc apelarea vocala si functionarea camerei.

Totodata, HTC reaminteste retailerilor ca ofera gratuit inlocuirea ecranului in cazul in care acesta este distrus, asta daca evenimentul nedorit s-a intamplat in primele sase luni de la achizitie.

HTC-one-M8-vs.-Samsung-Galaxy-S51Documentul HTC mai are si o pagina secundara ce cuprinde o lista cu specificatiile HTC One (M8).

Au dreptate taiwanezii? Este mai bun HTC One decat Galaxy S5 ? Urmariti mai jos cateva teste video comparative. Puteti vedea in fotografiile atasate si o comparatie elocventa la nivel de specificatii si cateva dintre rezultate din testele de anduranta.

Cert este un singur lucru. Ambele telefoane au preturi similare, in jur de 3000 lei, asa ca alegerea tine foarte mult de experienta personala. Sfatul nostru este sa mergeti in magazin si sa le tineti in mana, sa va jucati putin cu ele si abia apoi sa decideti.

Specificatiile tehnice ale celor doua telefoane sunt similare, diferentele fiind insesizabile in cazul unei utilizati normale, fara pretentii profesionale.

GadgetReport.ro a realizat review-uri complete cu ambele telefoane. Despre HTC One M8 puteti citi totul AICI, iar despre Samsung Galaxy S5 AICI

 

 

 

HTC-One-M8-Samsung-Galaxy-S5-BenchmarkHTC-One-M8-Samsung-Galaxy-S5-Benchmark-3