iPhone 5c are viata scurta. Apple pregateste doua noi telefoane (VIDEO)

Data: 24/01/2014 | Autor: .

iphone-5c

iPhone 5c ar urma sa ajunga “piesa de muzeu” dupa ce vanzarile acestui model s-au situat sub asteptari.

iPhone 5c va avea o viata foarte scurta. Smartphone-ul low-cost lansat in 2013 va fi inlocuit, in acest an, de doua noi modele, cu ecrane mult mai mari, relateaza The Wall Street Journal

Cele doua noi modele de iPhone ce vor fi lansate in acest an ar urma sa aiba ecrane de 4,5 respectiv 5 inchi. In prezent, telefonul cu cel mai mare ecran de la Apple este modelul iPhone 5, cu o diagonala de 5 inchi.

Cele doua noi telefoane vor avea carcasa metalica, similara cu cea de pe iPhone 5s si performante superioare modelului iPhone 5c.

Bloomberg si Reuters au relatat, de asemenea, despre cele doua telefoane ce ar putea fi lansate, la pachet, la vara.

Interesant este si faptul ca The Wall Street Journal afirma ca Apple nu are in dezvoltare niciun telefon cu ecran flexibil, astfel ca viitorul iPhone 6 ar urma sa vina cu un profil clasic.

iPhone 6, cel mai asteptat model

  Cel mai probabil, Apple va lansa un model mai ieftin, probabil cel de 4,5 inchi si un telefon de top, viitorul iPhone 6 sau iPhone Air, cum mai este cunoscut.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Apple pregateste lansarea iPhone 6 in a doua parte a anului. Telefonul ar urma sa fie cu 40 la suta mai subtire decat iPhone 5s, va avea un ecran de 4,9 inchi si un procesor A8 pe 64 biti.

Iphone 6 ar urma sa fie insa ceva mai greu decat modelele precedente, urmand sa aiba o carcasa metalica. In ceea ce priveste designul, iPhone 6 ar urma sa urmeze liniile iPhone 5s, iar cea mai semnificativa diferenta va fi data de ecranul mai mare.

Potrivit jurnalistilor, inaintea lansarii, Apple va reduce pretul iPhone 5s cu 100 de dolari, cel mai probabil in luna mai.

Dincolo de zvonuri, expertii se intrec in concepte ce vin sa prefigureze noul telefon. Designerii de la Fuse Chicken au lansat, zilele trecute, un nou clip video. Il vedeti mai jos.

O alta idee privind noul iPhone 6 a fost prezentata, recent, de designerii de la SET Solution.