iPhone 6, DECONSPIRAT. Noi imagini spion cu cel mai asteptat smartphone Apple (VIDEO)

Data: 9/06/2014 | Autor: .

iphone-6Apple pregateste lansarea noului iPhone 6, smartphone cu care spera sa recastige terenul pierdut in fata rivalilor de la Samsung, HTC, Sony si LG. Pana sa il vedem oficial, pe internet continua sa apara imagini spion cu smartphone-ul cunoscut si sub numele de iPhone Air.

 Din datele prezentate de 9to5mac.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri care prezinta informatii in exclusivitate despre produsele Apple, noul iPhone ar urma sa vina in doua versiuni, una cu ecran de 4,7 inchi si alta ceva mai mare de 5,5 inchi.

Prima ar urma sa fie lansata in august, iar a doua in septembrie, daca nu in octombrie impreuna cu viitorul ceas inteligent iWatch.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Din imaginile spion publicate de 9to5mac rezulta ca Apple va muta butonul de sleep/wake/power pe laterala telefonului, pentru a-l face mai accesibil.

Ecranul noului iPhone 6 ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch. Telefonul va avea un procesor A8 mult mai rapid si care va consuma mai putina energie.

Noul iPhone 6 va rula, bineinteles, noul sistem de operare iOS 8. Detalii despre noile aplicatii aduse de iOS 8 aflati de AICI.

iphone-6-2

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, dincolo de ecranul mai mare, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea.

Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

DetroitBORG a lansat pe youtube un clip video in care prezinta un prototip al noului telefon in comparatie cu modelele precedente dar si cu principalii sai competitori Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.