Lumia McLaren! Microsoft pregateste telefonul pe care NU trebuie sa il atingi (VIDEO)

Data: 10/06/2014 | Autor: .

LUMIA MCLAREN

Windows_Phone_81_TilesDupa Lumia 930 si 1520, Microsoft pregateste lansarea unui nou smartphone, ce poarta numele de cod Lumia McLaren. Telefonul ar urma sa vina cu specificatii tehnologice de top printre care si multe inovatii. Cea mai interesanta se anunta a fi „3D Touch”, care va permite accesul la telefon fara atingeri.

WPCentral si The Verge  relateaza ca noul telefon din gama Lumia, ce isi va face debutul cel mai probabil pe 3 noiembrie, la timp pentru sezonul de shopping de sfarsit de an, va incorpora o camera gigantica alaturi de un sistem similar Kinect-ului de pe Xbox.

Lumia McLaren va permite utilizatorilor, prin intermediul Windows 8.1, sa foloseasca telefonul prin gesturi, fara atingeri, intr-un mod similar celui in care este controlat senzorul de pe consola de jocuri Xbox.

Imaginati-va un ecran cu mai multe iconite pe care le veti putea deschide doar prin indoirea unui deget asupra locului in care se afla pe display, asta pe langa functiile de scroll-down si scroll-left-right, prin care veti putea sa dati paginile de web sus-jos sau stanga-dreapta.

Un posibil layout al sistemului il vedeti in clipul video de mai jos.

Ce se stie pana acum aproape sigur despre Lumia McLaren este ca acesta ar urma sa prezinte un ecran de 4.7 inch si o camera de 5 MP pentru selfie.

In rest nu putem decat specula privind prezenta unui procesor de 1,7 Ghz-2Ghz,  a minim 2 GB de RAM, alaturi de un spatiu de stocare de 32-64 GB si a conexiunilor devenite standard in domeniu, de la Wi-Fi la Bluetooth 4.0 si 4G.