Samsung reinventeaza Galaxy S III. Telefonul DOPAT cu nume de cod NEO (VIDEO)

Data: 10/06/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S3-NeoSud-coreenii au lansat pe piaţa germană un smartphone care vine să reîmprospăteze unul dintre telefoanele cu care Samsung a făcut istorie – modelul Galaxy S III.

Noul smartphone, cu nume de cod GT-I9301I Galaxy S III Neo, a debutat initial pe piata din India. A fost considerat un gadget dedicat pietelor emergente, acolo unde Galaxy S5 sau Note 3 n-au prea mari sanse de reusita, avand in vedere preturile piperate in raport cu nivelul de trai.

Faptul ca a fost lansat si pe piata germana reprezinta o mare surpriza. Asta pentru ca, la ce facilitati are, Galaxy S III Neo ar putea concura cu succes produsele ceva mai scumpe.

Surse citate de GadgetReport.ro nu exclud ca decizia sa aiba legatura cu valul de proteste declansat de utilizatorii de Galaxy S III, telefon pentru care Samsung a decis sa nu mai updateze sistemul de operare de la Android 4.3 la Android 4.4.2, pe motiv ca are doar 1 GB de RAM si nu poate sa ruleze software-ul.

Noua versiune Galaxy S III Neo are 1,5 GB de RAM, astfel ca include Android 4.4.2 KitKat cu interfata TouchWiz UX si Samsung KNOX. Dincolo de software, exista si alte deosebiri interesante fata de modelul initial.

Daca pe piata indiana telefonul are un procesor de 1,2 Ghz si dual-SIM, in Germania vine cu specificatii superioare – un procesor quad-core 1.4GHz, alaturi de o camera de 8MP, spatiu de stocare de 16 GB si o baterie de 2,100 mAh.

Ambele versiuni Galaxy S III Neo au un ecran de 4.8″ 720p Super AMOLED, relatează GSMArena.

Galaxy S III Neo se vinde in Germania cu 270 de euro, echivalentul a 1200 de lei. Inca nu avem nicio informatie oficiala privind lansarea telefonului si la noi. In Romania se vinde o varianta de NEO insa cu procesor de 1,2 Ghz, dual SIM si Android 4.3. Il vedeti AICI