Matematician celebru: Există patru civilizații extraterestre ostile în galaxie

Data: 14/06/2022 | Autor: .

Ipoteza Oxford: Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul

Alberto Caballero, un matematician spaniol de la Universitatea din Vigo, trage un semnal de alarmă legat de pericolul intrării în contact cu extratereștrii. Într-o lucrare publicată în revista Arxiv, expertul a oferit o estimare a existenței civilizațiilor extraterestre rău intenționate, care ar putea pândi în Calea Lactee.

Daily Mail relatează că Alberto Caballero nu are niciun dubiu privind existența unor civilizații extraterestre. N-am avea niciun motiv să fim bucuroși de această descoperire istorică.

Potrivit cercetătorului, există probabil patru civilizații extraterestre ostile în galaxie, sugerând că există astfel de grupuri diabolice care ar putea viza Pământul.

”Am conceput lucrarea pe baza vieții așa cum o știm noi. Nu cunoaștem mintea extratereștrilor. O civilizație extraterestră poate avea un creier cu o compoziție chimică diferită și ar putea să nu aibă empatia noastră sau ar putea avea mai multe comportamente pshihopatologice”, a spus matematicianul.

Descoperire uluitoare pe Marte. Poarta construită de extratereștri?

Am fost vizitați de extratereștri

Potrivit acestuia, pe măsură ce societatea de pe Pământ a devenit mai avansată, au existat mai puține invazii extraterestre.

Alberto Caballero afirmă că dacă vom continua să trimitem mesaje în spațiu, probabilitatea ca acest lucru să ducă la propria noastră distrugere ar fi în continuare aproximativ același ca Pământul să fie lovit de un ”asteroid global catastrofal”.

Nu este primul savant catre trage un semnal de alarmă pe această temă.

Ipoteza Oxford: Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul

Regretatul Stephen Hawking afirma, înainte cu câțiva ani să moară, că mesajele transmise de pe Pământ ar putea atrage viața extraterestră ostilă, ce ar distruge rasa umană.

”Faptul că probabilitatea estimată a unei invazii extraterestre este cu două ordine de mărime mai mică decât a unei coliziuni a unui asteorid ucigaș, asta ar trebui să deschidă ușa spre următorul pas, care are o dezbatere internațională privind trimiterea unui mesaj radio intersetlar în spațiu”, a mai spus Alberto Caballero.

Există extratereștrii? NASA anunță o nouă eră a astronomiei