NASA, decizie istorică! Pornește pe urmele extratereștrilor

Data: 7/07/2022 | Autor: .

Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

NASA a  anunțat că înființează o echipă de oameni de știință, condusă de un astrofizician, care va examina fenomenele aeriene neidentificate, inclusiv posibila existență a extratereștrilor. Potrivit Washington Post, decizia este una în premieră în istoria Agenției Spațiale din Statele Unite.

Cotidianul american relatează că NASA va încerca să răspundă și la întrebările de securitate națională, aducând rigoare științifică proiectului de analiză al OZN-urilor, precum și de colectare de noi date.

Ipoteza Oxford: Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul

Decizia a fost oarecum anticipate de audierea istorică din Congresul SUA a oficialilor Pentagon, desfășurată în luna mai. Experții au prezentat un raport privind 140 de evenimente neelucidate, care implică posibile OZN-uri și pentru care Pentagonul și NASA nu au încă o explicație.

Programul NASA de cercetare a fenomenului OZN va începe în toamnă și va dura aproximativ 9 luni. Departamentul Apărării și Comunitatea de Informații din Statele Unite au interesul să clarifice această problemă.

Experții vor să afle dacă aceste aeronave misterioase dispun de o tehnologie avansată de la o putere străină sau extraterestră.

Există extratereștrii? NASA anunță o nouă eră a astronomiei