Noul HTC One 2014, deconspirat! Cum arata telefonul care da fiori reci sefilor de la Samsung si Apple (VIDEO)

Data: 4/03/2014 | Autor: .

HTC-ONE

Dupa ce a castigat, cu HTC One, titlul de “Smartphone-ul anului 2013”, pe 25 martie vom vedea noua generatie care se anunta a fi si mai performanta.

Noul telefon a pus pe jar sefii de la Samsung care pregatesc un nou Galaxy S5 “Premium”, iar cei de la Apple au grabit lansarea noului iPhone 6.

Dupa prezentarea video de 12 minute aparuta pe internet, si pe care o vedeti in clipul de mai jos, motivele sunt lesne de inteles.

HTC One va fi lansat pe 25 martie la Londra si New York si va fi disponibil, cel mai probabil, imediat in magazine.

Telefonul cu nume de cod HTC M8, va fi numit The All New One. Gadgetul va avea un ecran de 5 inch la 1080p, un procesor Snapdragon 800 la 2,5 Ghz si 2 sau 3 GB de RAM.

Camera foto ar putea fi una dual-lens cu o tehnologie UltraPixel imbunatatita si un LED inovator, in doua nuante. HTC promite si o imbunatatire a performantelor audio, cu ajutorul tehnologiei BoomSound.

Noul HTC One va fi lansat in trei variante de culoare, argintiu, negru si auriu. Pana sa vedem daca se va ridica, cu adevarat, la nivelul asteptarilor, nu ne ramane decat sa savuram noul teaser lansat de HTC.

Acesta este al doilea teaser lansat de HTC pentru noul model One. Primul s-a axat pe performantele audio ale telefonului.