Pixeli fara numar! Chinezii lanseaza telefonul cu o camera de 50 MP

Data: 4/03/2014 | Autor: .

oppo-find-7-gadgetreport

Va mai aduceti aminte de vremurile cand faceam poze de 0.3 MP cu telefonul mobil si ne declaram multumim de «performanta»? La cativa ani distanta, tehnologia a progresat atat de mult incat, din acest an, vom putea sa facem fotografii de 50 MP.

Ce inseamna o poza de 50 MP? Daca veti dori sa o scoateti la imprimanta, veti putea realiza afise uriase cu cele mai bune detalii, fara niciun fel de probleme, avand in vedere rezolutia incredibila de 8,160 x 6,120 pixeli.

50 de MP inseamna, pe de alta parte, ca va trebui sa va ganditi serios sa va cumparati un SDCard, pentru ca memoria interna a telefonului va fi umpluta imediat.

Imaginea cu masina, de mai sus, a fost realizata cu aceasta camera.

Camera de 50 MP ar urma sa fie prezenta pe telefonul Oppo Find 7. Un smartphone chinezesc pe care il vom vedea pe piata in aceasta luna si care promite, pe langa camera foto/video spectaculoasa, si alte dotari de top.

Smartphone-ul ar urma sa vina cu un ecran de 5 inchi Full HD, un procesor Snapdragon 801, acelasi ca cel de pe Galaxy S5 si 3 GB de RAM.

Pana la lansarea Oppo Find 7, titlul de telefonul cu cea mai mare camera din lume era detinut de modelul Nokia 1020, dotat cu un senzor  de 41 MP.

Potrivit GSMArena, telefonul va fi lansat oficial pe 19 martie. Pretul nu a fost anuntat.