Orange se reinventează! Cum arată ofertele Orange Home

Data: 19/05/2016 | Autor: .

Orange home GadgetReport.roOrange intră pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi internet prin fibră optică, cu pachetul Orange Home. Compania va concura direct cu giganţii RCS-RDS, Telekom şi UPC.

Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

Lansarea serviciului Orange Home vine la pachet cu o promoţie dedicată. Astfel, clienții Orange care aleg serviciile fixe și mobile sunt răsplătiți pentru fiecare an petrecut alături de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu, nelimitat minute naționale și mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family și Orange Share și, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, clienții vor avea o singură factură pentru toate serviciile și un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 499.

Noile servicii Orange Home

Orange Home Net oferă internet fix prin fibră optică, ce oferă viteze de download de până la 1 Gbps, viteze crescute de upload și o stabilitate crescută a conexiunii. Clienții pot alege varianta potrivită lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienții Orange cu abonamente pentru serviciile mobile prețurile sunt cuprinse între 7 și 11 euro (cu TVA)[1].

Alături de abonamentul Orange Home Net, clienții pot completa pachetul de soluții pentru acasă cu servicii de televiziune și/sau de voce fixă.

Orange Home TV le oferă clienților o gamă variată de canale TV naționale și internaționale, precum și canale HD, atât prin cablu, în aria de acoperire din zonele urbane, cât și prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasă, clienții pot urmări emisiunile, filmele și serialele preferate şi în mișcare, pe telefon, tabletă sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clienții primesc peste 160 de canale TV la o calitate excelentă a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, într-o locuință, dintre care 4 pot avea televiziune digitală şi unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de bază – Analog, Explore și Global – și 5 opțiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă canale precum HBO și Cinemax. Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV și au prețuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienții Orange abonați la serviciile mobile.

Orange Home Fix este serviciul de voce fixă oferit clienților pentru a păstra legătura cu cei dragi. Aceştia îl pot alege oricând și fără perioadă contractuală, beneficiind de 100 de minute naționale și 100 de minute în rețea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA).

Pentru a utiliza soluțiile de comunicare mobile şi fixe ce li se potrivesc cel mai bine, clienții își pot alege serviciile și abonamentele dorite. Ei se pot bucura astfel de avantaje suplimentare aduse de pachetele integrate fix-mobil, prețuri reduse, echipamente gratuite pentru serviciile pentru acasă și mai multe reduceri de preț la smartphone-uri și tablete în funcție de vechimea abonamentului Orange.
Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să aibă grijă de propria locuință, de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla locuința având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro