Specificatiile lui Galaxy Note 7, dezvăluite

Data: 2/08/2016 | Autor: .

Specificatiile lui Galaxy Note 7, dezvăluiteSud-coreenii de la Samsung se pregătesc să lanseze, diseară, la ora 18:00, ora României, noul smartphone Galaxy Note 7, cel mai spectaculos telefon din istoria companiei. Până să vedem imaginile oficiale, pe internet au apărut specificaţiile gadgetului, aşa cum apar ele pe cutia telefonului.

Datele arată că Galaxy Note 7 va avea 4GB de RAM, la fel ca Galaxy Note 5, şi un spaţiu de stocare de 64 GB, extensibil prin microSD.

Telefonul va fi rezistent la apă şi praf, la fel ca Galaxy S7 şi S7 edge,  de la care va primi şi camerele de 12 MP, dual-pixel, respectiv de 5 MP pentru selfie.

Galaxy Note 7 va fi propulsat de un procesor octa-core Exynos, cel mai probabil un 8890 în loc de 8893 (va exista probabil si o varianta cu Snapdragon pentru SUA), şi va beneficia de conectivitate Cat .12 LTE.

Ecranul va avea aceleaşi dimensiuni ca generaţia precedentă, de 5,7 inchi, în varianta exclusivă Edge, adică cu marginile rotunjite.

Galaxy Note 7 ar urma să includă o baterie de 3,500 mAh, iris scanner, USB Type-C port, S Pen stylus şi să ruleze Android 6.0.1 Marshmallow.

Dacă vreţi să vedeţi lansarea telefonului, în direct, intraţi la ora 18 pe www.samsung.com/galaxy.

Toate detaliile despre noul telefon le veţi vedea, în direct, şi pe GadgetReport.ro

samsung-galaxy-note-7-specs