Studiu ştiinţific de 8 Martie: Ce îşi doresc femeile de la bărbaţi

Studiu ştiinţific de 8 Martie: Ce îşi doresc femeile de la bărbaţi

Cercetătorii de la Universitatea din Chicago au realizat un nou studiu care analizează modul în care se desfăşoară relaţiile interumane. Ce-şi doresc femeile de la bărbaţi, cum se manifestă atracţia, care sunt trăsăturile de caracter care impresionează şi leagă o relaţie, în ce măsură psihicul şi fizicul contează când e vorba de o relaţie sexuală.

În urma unui sondaj la care au participat peste 3500 de femei, experţii au reuşit să adune câteva trasături esenţiale pe care reprezentantele sexului „frumos” le consideră atractive la un bărbat. Le puteţi vedea într-o formă concentrată mai jos:

1. Ce îşi doresc femeile? Toate femeile caută un bărbat, nu un copil. Nu au chef să se transforme în „mame” surogat pentru partenerii lor.
2. Bărbatul ideal este cel care ştie ce vrea, care are idei, planuri, care nu afirmă tot timpul „facem ce vrei tu”.
3. Un bărbat este considerat sexy nu neapărat prin muşchi, ci prin atitudine. Să ştie să se pună în valoare prin ţinută, atitudine şi îngrijire sunt chestii esenţiale, în ochii femeilor.
4. Toate femeile sunt atrase de bărbaţii care zâmbesc şi sunt comunicativi. Taciturnii sunt de evitat, pentru că se consideră că au ceva de ascuns.
5. Ce îşi doresc femeile? Vor sa aibă de-a face cu bărbaţi galanţi, care să ştie să le facă surprize, cadouri etc.

Cinci motive pentru care barbaţii şi femeile nu pot fi doar prieteni

6. Nicio femeie nu va rezista în faţa unui bărbat care vine cu un buchet uriaş de trandafiri.
7. Bărbaţii efiminaţi, prea sensibili, sunt de evitat, pentru că au probleme care la un moment dat s-ar putea acutiza, iar femeile caută un sprijin, un stâlp de familie.

10 sfaturi despre ce le atrage pe femei la un bărbat. Dovedit științific

8. Bărbaţii adevăraţi sunt cei care fac ştiu să facă sex, care sunt dornici de senzaţii, care oferă plăcere şi se lasă conduşi în tainele amorului.
9. Bărbaţii care mint sunt de evitat. Dacă au minţit o dată, o vor face tot timpul.
10. Cine înşeală o dată, o va face şi a doua oară, dacă are ocazia. Aşa că trebuie evitaţi barbaţii infideli dar şi cei extrem de geloşi.

Misterul faimoasei Zaraza. Femeia care a uimit Bucureştiul